Реал Мадрид обяви привличането на Дейвид Алаба със свободен трансфер.

...
Реал Мадрид обяви привличането на Дейвид Алаба със свободен трансфер.
Коментари Харесай

Реал (Мадрид) обяви трансфера на Давид Алаба

Реал Мадрид разгласи привличането на Дейвид Алаба със свободен трансфер. Австрийският бранител удостовери, че ще напусне Байерн Мюнхен в края на сезона, като се предричаше прекосяване точно в Испания.

Интерес към един от най-хубавите бранители във футбола не липсваше, само че Кралският клуб съумя да пребори конкуренцията на редица други европейски грандове без значение от затрудненото финансово положение на мадридския исполин. Въпреки че старши треньорът Зинедин Зидан разгласи, че си потегля от испанската столица тази седмица, това не спря Алаба от подписването с клуба в петък.

Реал не даде детайлности към договорката, само че журналистът Рафаел Хонигщайн показа, че бранителят е парафирал петгодишен договор и ще заработва по 412 000 паунда седмично на „ Сантяго Бернабеу “. Алаба напуща Байерн след две извоювани Шампионски лиги и 10 трофеи на Бундеслигата.

Предвид обстоятелството, че Серхио Рамос е в залеза на кариерата си и все по-често се контузва, както и въпросителните към бъдещето на Рафаел Варан, Алаба ще има за задача да укрепи защитата на „ белия балет “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР