Реал Мадрид иска да доиграе оставащите си домакински срещи от

...
Реал Мадрид иска да доиграе оставащите си домакински срещи от
Коментари Харесай

Реал Мадрид обмисля смяна на стадиона

Реал Мадрид желае да доиграе оставащите си домашен срещи от сезона на стадион " Алфредо ди Стефано ", оповестява " Марка ".

Съоръжението с потенциал за 6 хиляди фенове е дом на дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастия, който се състезава в третия ешалон, а игрището в него има безусловно същите размери, каквито и формалният терен на " Сантиаго Бернабеу ".

Испанският футбол сега е спрян поради пандемията от ковид, а кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда съобщи, че след подновяването на акцията спортните мероприятия в столицата да се играят при закрити порти.

Въпреки рецесията с инфекцията от Ковид-19, Реал Мадрид получи зелена светлина да продължи работата по реконструкцията на " Сантиаго Бернабеу " на стойност над 500 милиона евро. Модернизацията включва построяването на преносим покрив, инсталирането на нови видеостени на трибуните и построяването на обширни зони за занимания към оборудването.

Клубът чака разрешението на Ла Лига, а в случай че го получи, това ще даде опция за по-бързо довеждане докрай на ремонтните действия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР