Реал Мадрид гостува на Уеска в мач от 22-ия кръг

...
Реал Мадрид гостува на Уеска в мач от 22-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уеска - Реал Мадрид 1:2

Реал Мадрид гостува на Уеска в мач от 22-ия кръг на Ла Лига.

Срещата започва в 17:15 часа, а Gong.bg ще наблюдава всички най-интересни моменти онлайн. Резултатът е 2:1 за Реал. Домакините откриха резултата посредством Галан в 47-ата минута на дуела. Две минути по-късно Мир нацели напречната греда. В 55-ата минута Варан възвърне равенството, а още веднъж той се разписа в 84-ата минута, с цел да направи разликата.

Още във втората минута Сеоане опита рисков удар към вратата на Куртоа, само че топката мина настрана от вратата. Минута по-късно Оказаки не съумя да нанесе добър удар и топката излезе в навън. Фара Мир също опита мерника си, само че и той не откри задачата.

В 13-ата минута на мача Реал провежда добра офанзива, само че Винисиус и Асенсио не съумяха да основат напрежение пред вратата на Фернандес, само че завоюваха корнер. След него Начо стреля над вратата. Реал направи добра офанзива в 25-ата минута, само че Винисиус съумя да преодолее Фернандес, само че топката не откри задачата и излезе в навън.

Две минути по-късно Галан стреля от границата на наказателното поле, само че топката нацели състезател на Реал. В 34-ата минута Бензема опита мерника си, само че вратарят на домакините се регистрира с класно избавяне.

До почивката Реал беше по-активният отбор, само че по този начин и не стигна до чисти голови положения, а домакините контраатакуваха рисково, само че и те не стигнаха до някакви съществени рискове пред вратата на Куртоа.

В 47-ата минута Галан с съвършен удар не остави шансове на Куртоа и откри резултата. Малко по-късно Мир пропусна от чудесна опция, само че топката нацели напречната греда. Реал бързо стигна до равенството. В 55-ата минута Бензема насочи отлино топката от директен свободен удар към вратата на Фернандес, топката нацели напречната греда, само че притичалият Варан се разписа и изравни резултата.

В 60-ата минута Асенсио преодоля куп съперникови бранители, само че ударът му беше отклонен в корнер, след осъществяването Варан опитва мерника си, само че не сполучи. Минута по-късно Каземиро стреля с глава след центриране от директен свободен удар изпълнен от Асенсио, само че завоюва корнер, след него не последва заплаха за вратаря на Уеска.

Уеска направи отлична офанзива в 63-ата минута, откакто Галан откри чудесно Мир, който стреля към Куртоа, само че вратарят на Реал избави ситуацията с една ръка. Реал отвърна с удар на Бензема в 68-ата минута, само че вратарят мазета в корнер, а след неговото осъществяване Марсело не откри задачата като топката мина настрана от вратата.

Карим Бензема направи необикновен пропуск, откакто от дребното наказателно поле нацели вратаря на домакините в 77-ата минута на мача. Отново той насочи рисков удар малко по-късно избавен от вратаря на домакините. Все отново Фернандес капитулира за повторно в 84-ата минута, откакто още веднъж Варан се разписа и направи разликата.

Уеска - Реал Мадрид 1:2
голмайстори: 1:0 Галан (47), 1:1 Варан (55, 84)


съставите на двата тима:

Уеска: Фернандес, Пулидо, Сиовас, Силва, Мафео, Рико, Думбия, Сеоане, Галан, Оказаки (62-Ешриче), Мир

Реал Мадрид: Куртоа, Асенсио, Каземиро, Варан, Начо, Кроос, Бензема, Модрич, Одриосола (68-Марсело), Винисиус, Менди

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР