Реал Мадрид 2 : 2 Байерн Мюнхен 65′ Официално предупреждение

...
Реал Мадрид 2 : 2 Байерн Мюнхен 65′ Официално предупреждение
Коментари Харесай

Реал - Байерн 2:2, Хамес връща баварците в мача


Реал Мадрид

2: 2

Байерн Мюнхен
 65′
Официално предизвестие и за Лукас Васкес !
62′
ГООООЛ ЗА БАЙЕРН (МЮНХЕН)!!! 2:2!! ХАМЕС! И макар неналичието на задоволително оптимистични изгледи, внезапно Байерн се оказа на гол от финала в Киев след попадение на Хамес Родригес. Колумбийският национал бе оставен в позиция за пукотевица. Първият му опит попадна в тялото на съперников състезател, само че при добавката плеймейкърът беше безмилостен и прати изстрела си под плонжа на Навас.


61′
Първи жълт картон в мача, получава го Лука Модрич .
54′
РОНАЛДО!! Байерн напълно можеше да смъкна гарда в 54-ата минута, в случай че не бе огромният пропуск на Кристиано Роналдо. Лидерът на Реал (Мадрид) получи задължаващо подаване от Марсело, само че от няколко метра прати удара си високо в навън.

 Снимка 353927
Източник:

50′
Байерн мигновено опита да отреагира на обстановката с мощен шут от междинна отдалеченост на Давид Алаба, който бе отразен майсторски от Кейлор Навас.

 Снимка 353925
Източник:

46′
ГООЛ ЗА РЕАЛ (МАДРИД)!!!2:1!!!! БЕНЗЕМА!! Подновяването на играта донесе безгранична наслада за домакините, които сътвориха цялостен поврат. И още веднъж, голът в мрежата на Байерн, падна след груба неточност в защитата на мюнхенци. Цялата пакост стартира след един противоречив пас на Корентен Толисо към своя вратар Улрайх. Резервата на Мануел Нойер очевидно се изплаши от идващата топка и в границите на няколко секунди не знаеше по какъв начин да реагира. В последна сметка, от толкоз мислене, някогашният пазач на Щутгарт пусна коженото кълбо зад тила си. А там към този момент чакаше Карим Бензема, който на празна врата с лекост вкара за 2:1.


45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!

 Снимка 353931
Източник:

45+2′
ПОЧИВКА!
45+1′
СПОРНО! Финалът на полувремето бе белязан от доста противоречиво съдийско решение. Турчинът Джунейт Чакър си навлече гнева на немския тим, откакто в 46-ата не отрази игра с ръка на Марсело, който по този метод спря рисково центриране на Йошуа Кимих. Въпреки случилото се, основният рефер не одобри броженията на Байерн и отсъди само корнер.


44′
Корентен Толисо опита да сюрпризира стража на Реал с техничен удар от далечна отдалеченост, който не бе задоволително прецизен и излезе в навън.
38′
ШАНС ЗА РЕАЛ!!! Интересните положения продължаваха да се редуват пред двете порти. В 38-ата минута ред беше на " кралете ", които заплашиха съществено вратаря на гостите посредством Кристиано Роналдо. Кавалерът на " Златната топка " направи нещо така особено за своята персона и след серия от финтове насочи шут в близкия ъгъл, избавен от Улрайх. При получения корнер, късмет да се разпише имаше и Серхио Рамос, само че той насочи своя изстрел към външната част на мрежата.

 Снимка 353929
Източник:

33′
НАИСТИНА ЛИ!? За това, че Фортуна обича Реал (Мадрид) се разбра и в 33-ата минута, когато единствено футболният шанс избави " кралете " от втори гол в тяхната врата. След повече от половин час игра, късмет за попадение най-накрая се откри пред Роберт Левандовски, стрелял мощно в тялото на Навас. Отбитата топка бе свалена с глава от Мюлер за връхлитащия Хамес, който неизвестно по какъв начин обаче от метър я прати високо над горната греда.

 Снимка 353922
Източник:

31′
МЮЛЕР!!! Франк Рибери подсети за най-хубавите си дни, откакто в 31-ата минута влезе на скорост в наказателното поле на Реал и бързо комбинира с Томас Мюлер. Капитанът на Байерн се завъртя елегантно и през купа от играчи насочи изстрел, който за негова жал насочи доста слаб изстрел.
27′
Макар и затруднени от високата преса на съперника, играчите на Реал проведоха светкавична контраофанзива в 28-ата минута. Серия от подавания сред Кроос и Васкес, приключи с извеждащ пас за Марсело, който обаче не съумя да комбинира с някой всред Бензема и Роналдо. При последвалия корнер пък несъмнено се намеси Свен Улрайх, избавил Байерн от доста неприятна обстановка за немския исполин.

 Снимка 353921
Източник:

19′
Постепенно, шокът от бързо върнатото попадение бе пропуснат и гостите от Байерн още веднъж заиграха надалеч по-концентрирано в офанзива. Франк Рибери можеше да запише голова асистенция на името си, в случай че в 19-ата минута негово подаване не се бе разминало с редица баварци, пропуснали отличната опция да шутират към вражеската врата.

 Снимка 353915
Източник:

11′
 Феновете на Реал (Мадрид) пробваха да надъхат своите любимци с прелестна хореография преди началото на мача.
Източник:

Феновете на Реал (Мадрид) пробваха да надъхат своите любимци с прелестна хореография преди началото на мача.

10′
ГООООЛ ЗА РЕАЛ (МАДРИД)!!! БЕНЗЕМА!! 1:1! Екшънът на " Бернабеу " обаче занапред започваше. В 11-ата минута актуалният клубен първенец на Европа успокои своите последователи с изравнителен гол. Негов създател стана преследваният от голям брой рецензии Карим Бензема. Френският нападател се измъкна от Давид Алаба и по старателен метод трансформира в попадение едно съвършено центриране на Марсело.


6′
РОНАЛДО!! Макар и стартирали зле, домакините от Реал бързо можеха да се върнат в мача. Първата забавна офанзива на " кралете " вещаеше попадение, само че изненадващо даже и за самия себе си, Кристиано Роналдо не откри очертанията на вратата след изстрел от доста близка отдалеченост.
4′
 Снимка 353918
Източник:

3′
ГОООООЛ ЗА БАЙЕРН!!! КИМИХ!!! 0:1!! Първоначалният порив на немския исполин даде нужния резултат и Байерн означи попадение още в 3-ата минута. Томас Мюлер получи топката на крилото, след което центрира към дузпата. Серхио Рамос понечи да играе с коженото кълбо, което момент по-късно се отклони несъзнателно и в крайници на опиталия се да го укроти Корентен Толисо. Всичко това се трансформира в неволна асистенция за Йошуа Кимих, който от близко не остави никакъв късмет на Навас.


2′
Байерн (Мюнхен) не загуби никакво време и незабавно след първия съдийски сигнал се понесе в офанзива. В рамките на 120 секунди, Кейлор Навас трябваше да се намесва на два пъти. Първо мазета топка след рисково центриране на Рибери, а малко по-късно бе на висота и при прострелен пас към Левандовски.
1′
До момента най-успешните клубове в Германия и Испания са изиграли цели 25 мача между тях (рекорд) в КЕШ/Шампионска лига, а индикаторите са 12:11 победи за Реал, при голова разлика 39:37.
1′
Главен арбитър на срещата е Джунейт Чакър от Турция, с помощници Бахатин Дуран и Тарик Онгун. Зад двете порти ще бъдат Хюсеин Гючек и Баръш Шимшек, а четвърти рефер е Мустафа Ейосой.
1′
анкета
ТОПСПОРТ Ви пита: Как ще приключи реваншът сред Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен)?
Победа за Реал и трети следващ край за селекцията на Зинедин Зидан. Равенство, което ще бъде изцяло задоволително на "кралете " за отстраняването на противника им. Триумф за Байерн. Баварския исполин ще показва своята класа и ще потопи "Бернабеу " в тъга. Нямам мнение, желая просто да се получи страховит мач. Виж резултати
Победа за Реал и трети следващ край за селекцията на Зинедин Зидан.

Равенство, което ще бъде изцяло задоволително на "кралете " за отстраняването на противника им.

Триумф за Байерн. Баварския исполин ще показва своята класа и ще потопи "Бернабеу " в тъга.

Нямам мнение, желая просто да се получи страховит мач.

1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!

 Снимка 353917
Източник:

Състав 1 Кейлор Навас 26. Свен Улрайх 4. Серхио Рамос - капитан 4. Николас Зюле 5. Рафаел Варан 5. Матс Хумелс 7. Кристиано Роналдо 6. Тиаго Алкантара 8. Тони Кроос 7. Франк Рибери 9. Карим Бензема 9. Роберт Левандовски 10. Лука Модрич 11. Хамес Родригес 12. Марсело 24. Корентен Толисо 17. Лукас Васкес 25. Томас Мюлер – капитан 20. Марко Асенсио 27. Давид Алаба 23. Матео Ковачич 32. Йошуа Кимих Треньор Зинедин Зидан Юп Хайнкес Резерви 13. Кико Касия 22. Том Щарке 6. Начо 2. Сандро Вагнер 11. Гарет Бейл 8. Хави Мартинес 14. Каземиро 13. Рафиня 15. Тео Ернандес 19. Себастиан Руди 21. Борха Майорал 30. Николас Дорш 24. Дани Себайос 15. Ларс Лукас Май
Отборите на Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) се изправят един против различен в мач-реванш от полуфиналната фаза на Шампионската лига. Предимството е за испанския гранд, който в първия дуел завоюва с 2:1 посред " Алианц Арена ".

 Франц Бекенбауер: Байерн (Мюнхен) има комплекс от Реал (Мадрид)
Бекенбауер: Байерн има комплекс от Реал (Мадрид)

" Трябваше да победим в първия мач "

Макар и триумфирали в Германия, към момента никой не счита " кралете " за сигурен финалист. Момчетата на Зинедин Зидан в последно време играят нерешително на собствен терен, а драмата с Ювентус от миналата фаза, е показателна за непредвидимата игра на " лос меренгес ".

Реал още веднъж приема баварците в реванш на директни елиминации, какъвто беше казусът и през предишния сезон. Тогава резултатът от първия мач също беше 2:1 в интерес на " белия балет ", който загуби на собствен терен със същия резултат в постоянното време и трябваше да мине през продължения, с цел да завоюва с 4:2.

 Кристиано Роналдо ще бута следващ връх
Роналдо ще бута следващ връх

Португалецът ще преследва своята победа номер 100 в Шампионската лига

Зинедин Зидан няма да може да разчита на контузените Иско и Даниел Карвахал. Техните места в стартовия състав ще заемат Марко Асенсио и Лукас Васкес. Очаква се Зизу да заложи на по-предпазлива тактичност. Френският треньор изрази очаквания, че момчетата му ще съумеят да отбележат ранно попадение.

Байерн (Мюнхен) беше по-добрият тим в първата среща, само че множеството пропуски в предни позиции, " изядоха " главата на баварския исполин. Критики след този мач получи и огромната звезда на отбора - Роберт Левандовски, който съгласно легендата Оливер Кан, се е " скрил " във допустимо най-неподходящия миг от сезона.

анкета
ТОПСПОРТ Ви пита: Как ще приключи реваншът сред Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен)?
Победа за Реал и трети следващ край за селекцията на Зинедин Зидан. Равенство, което ще бъде изцяло задоволително на "кралете " за отстраняването на противника им. Триумф за Байерн. Баварския исполин ще показва своята класа и ще потопи "Бернабеу " в тъга. Нямам мнение, желая просто да се получи страховит мач. Виж резултати
Победа за Реал и трети следващ край за селекцията на Зинедин Зидан.

Равенство, което ще бъде изцяло задоволително на "кралете " за отстраняването на противника им.

Триумф за Байерн. Баварския исполин ще показва своята класа и ще потопи "Бернабеу " в тъга.

Нямам мнение, желая просто да се получи страховит мач.

Големите отсъстващи довечера ще са Жером Боатенг и Ариен Робен. И двамата бяха заменени наложително в първия мач против Реал и не съумяха да се възстановят за дуела през днешния ден. Добрата вест е завръщането на левия бек Давид Алаба. Наставникът Юп Хайнкес разгласи, че това е " мачът на годината " за неговия състав.

До момента най-успешните клубове в Германия и Испания са изиграли цели 25 мача между тях (рекорд) в КЕШ/Шампионска лига, а индикаторите са 12:11 победи за Реал, при голова разлика 39:37.

 Хамес Родригес: Не изпитвам неприятни усеща към никого в Реал (Мадрид)
Хамес: Не изпитвам неприятни усеща към никого в Реал

" Винаги е хубаво да се върнеш на място, което ти носи специфични мемоари "

Главен арбитър на срещата е Джунейт Чакър от Турция, с помощници Бахатин Дуран и Тарик Онгун. Зад двете порти ще бъдат Хюсеин Гючек и Баръш Шимшек, а четвърти рефер е Мустафа Ейосой.

 Серхио Рамос: Срещу Байерн (Мюнхен) започваме от 0:0
Рамос: Срещу Байерн започваме от 0:0

" Знаем какво значи да играеш на край в Шампионската лига "

ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЕМИЯ СБЛЪСЪК ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР