Реакция на удивление, опулени очи, стиснати зъби и изкривени невярващо

...
Реакция на удивление, опулени очи, стиснати зъби и изкривени невярващо
Коментари Харесай

Вижте автентичната реакция на ГЕРБ при разкритието: Гешев е бил сам

Реакция на учудване, опулени очи, стиснати зъби и изкривени невярващо физиономии демонстрираха фрагменти в пленарната зала на депутатите от ГЕРБ по време на чуването на вътрешния министър Иван Демерджиев. Министерство на вътрешните работи шефът от служебния кабинет бе извикан в Народното събрание, с цел да дава отговор на въпросите на националните избраници за опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев от 1 май по обяд. 



" От самото начало проследявам развиването по този проблем. В автомобила, който е бил обект на това взривяване не е имало членове на фамилията господин Гешев. Бил е самичък, маршрутът е бил нормален. Видях автомобила, има незначителни вреди - дупка във фара ". 

С тези думи Демерджиев " взриви " блока на ГЕРБ в пленарната зала. Защото точно депутатите на Бойко Борисов първи се хвърлиха да защитят основния прокурор след опита за нападение по пътя Самоков-София малко преди визитата му в Турция. 



На същия декор обаче законотворците от Продължаваме промяната-Демократична България демонстрираха очевидно удовлетворение от чутото от трибуната. А по-късно желаеха посредством водача на ДСБ ген. Атанас Атанасов оставката на зам.-главния прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов. 



„ Аз персонално видях автомобила, потърпевш от този гърмеж. Има незначителни вреди по него, които се показват в дупка в единия фар и навлизане на сачма от рикошет в него. Няма никакви други вреди. Видът само че взривното устройство не разрешава ударната вълна или парчета да обхванат в купето на този брониран автомобил “, сподели още през днешния ден Министерство на вътрешните работи шефът.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова " шокиращи " данните, изнесени от министър Демерджиев, само че подсети, че към този момент е можело да има постоянен кабинет, а не да бъдат изслушвани служебни министри.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР