Реакциите ги знам, запознали са ме с тях, но не

...
Реакциите ги знам, запознали са ме с тях, но не
Коментари Харесай

Директорът на Козлодуй не каза колко струва новата песен на АЕЦ-а

Реакциите ги знам, срещнали са ме с тях, само че не виждам някакви отрицателни реакции, тъй като смисълът на това произведение е част от серия мероприятия за 45-годишнината на АЕЦ " Козлодуй ". Това съобщи шефът на централата Наско Михов пред Нова телевизия в коментар за новата ария, възхваляваща централата.
Михов не отговори какъв брой тъкмо коства въпросния клип, защото приказваме за държавно дружество и би следвало да има отчетност по какъв начин се разходват парите на данъкоплатците. Във финалния въпрос беше посочено, че продукцията коства 30 000 лв., само че шефът по този начин и не пожела да отговори каква е цената – сподели единствено, че видеото било осъществено " със лични средства ".
Михов обаче призна, че централата ще се включи в съветска самодейност на " атомните градове ". Но задачата на песента не била да върви на конкурс, " само че по този начин или другояче щом е излязло и се е видяло... ". Пример във връзка с химн на енергийна компания е химнът на " Росатом ", като този на АЕЦ " Козлодуй " като концепция поразително припомня него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР