Реакции след решението на принц Хари и съпругата му Меган,

...
Реакции след решението на принц Хари и съпругата му Меган,
Коментари Харесай

Изненада и разочарование след решението на Хари и Меган да не са кралски особи

Реакции след решението на принц Хари и брачната половинка му Меган, че се отхвърлят от формалната си роля на висшестоящи членове на кралското семейство. В особено послание, публикувано от Бъкингамския замък, херцогът и херцогинята на Съсекс заявяват, че имат намерение да прекарват повече време в Северна Америка. Освен това, по-младият внук на кралица Елизабет Втора и американската му брачна половинка споделят, че ще работят, с цел да реализиран финансова самостоятелност.


Британското кралско семейство е разочаровано, а съгласно английски медии кралица Елизабет Втора даже е смутена от проектите на внука си.

Изявлението на Хари и Меган е било изненада даже за самата кралица, която не е била авансово осведомена. Според кралски коментатор това е неприемливо.
Ричард Фицуилямс, кралски коментатор: Миналата година беше много неприятна за кралското семейство, а тази стартира по метод, който освен е невиждан, само че и несъмнено ще има съществени последствия.
Самите британци са разграничени в реакциите си на новината, че херцозите на Съсекс се отхвърлят от привилегиите си като членове на кралското семейство.

Принц Хари има доста дребен късмет да наследи короната, защото преди него това право имат татко му принц Чарлз, брат му принц Уилям и неговите трима наследници.
 Хари и Меган се отдръпват като водещи кралски особи Хари и Меган се отдръпват като водещи кралски особи
Британският принц Хари и брачната половинка Меган оповестиха, че се отхвърлят от формалната си роля на висшестоящи членове на кралското семейство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР