Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер вече се превръща

...
Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер вече се превръща
Коментари Харесай

Каква издръжка ще плаща Кевин Костнър на бившата си

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер към този момент се трансформира в сага и явно изходът му няма да е толкоз елементарен.
 Разводът на Кевин Костнър - по кое време Кристин Баумгартнер ще се изнесе от вкъщи му
Кога някогашната на Кевин Костнър ще се изнесе от вкъщи му

Раздвижване по делото

На 1 май молбата за бракоразвод е подадена от Кристин, която показва " непреодолими разлики " като причина за крайното си решение. От 11 април двойката публично е разграничена.

Бившата към този момент брачна половинка на артиста в началото желае 248 000 $ на месец на дете за прехрана, както и той да покрие напълно образованието им в частно учебно заведение, 100% от разноските за опазване на здравето, извънкласни действия и спорт. Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер имат три деца - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).

Според постановеното от арбитър авансово решение обаче издръжката, която дамата може да чака от артиста, е едвам половината от поисканата - 129 755 $ на месец на дете. Освен това Костнър ще би трябвало да заплати 200 000 $ адвокатски хонорар и още 100 000 $ разходи за правосъдна медицина. Разходите за опазване на здравето, спорт и извънкласни действия на трите деца, обаче е отредено да бъдат поделени сред двамата родители.
 Снимка 625991

Миналата седмица Кристин Баумгартнер е посочила отчет, съгласно който брутните доходи на Кевин Костнър за 2022 година са над 24 и половина милиона $ (или повече от два милиона на месец). Предвид тази колосална сума, препоръчаните от артиста 51 940 $ за прехрана, са ѝ се сторили меко казано " несъответствуващи ".

Дизайнерката не се тормози и да упрекна някогашния си в неистина, защото съгласно нея той въобще не е откровен в изказванието си, че прави най-хубавото, което може, за бъде разводът им допустимо най-безпроблемен за децата. По думите на  действията на артиста демонстрират " тъкмо противоположното ". И образец за това е опитът му да изгони нея и децата им от вкъщи си.

е отрекъл да е гонил децата си. Но точно освобождението на къщата от  е различен противоречив аспект от развода им. Миналата седмица на дизайнерката ѝ бе подредено да напусне имението в региона на Санта Барбара, което е на стойност 145 милиона $, до края на месеца.
 Разводът сред Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - какво знаем за брака им
Какво знаем за брака на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Понякога любовта има край

Междувременно, на 12 юли, е планувано съвещание по делото за настойничество, осведомят ни от Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР