Развитието на всяка връзка обикновено има два възможни изхода –

...
Развитието на всяка връзка обикновено има два възможни изхода –
Коментари Харесай

Ето 7 признака, че връзката ви е обречена на провал

Развитието на всяка връзка нормално има два вероятни изхода – благополучен край или край вечно. Разбиването на сърцето от време на време е неизбежно. Обикновено този трагичен завършек на любовта е предупреден с някои предварителни сигнали, които издават, че връзката ви е обречена на неуспех. Кои са те?

Липса на връзка
Колкото и клиширано да звучи, връзката е основна за връзката. Ако не поддържате връзка почтено и намерено, а прикривате и премълчавате проблемите си с вярата те да отминат от единствено себе си, връзката се утежнява още и още с времето.

Липса на секс
Много двойки, които имат проблеми с интимността се самозалъгват, че сексът не е най-важното в една връзка и че любовта им е на по-високо духовно равнище. Това не е правилно. Без секс интимността в нравствен смисъл се губи все по-необратимо. Ако няма физическа непосредственост сред сътрудниците, любовта не съумява да устои на провокациите.

Ниско самочувствие
Здравата и постоянна връзка е основана и на самочувствието на двамата сътрудници. Ако единият има ниско самочувствие, непрекъснато показва слабите си места, не се развива и не се усъвършенства, не демонстрира на другия, че има защо да бъде обичан, любовта и уважението стартират да избледняват. Ако не се цените високо сами, сътрудникът ви също ще спре да ви прави оценка.

Нямате време един за различен
Заето и забързано всекидневие, разминаване в работните графици, липса на задоволително прекарано време дружно са все фактори, които обричат връзката на неуспех.

Не се забавлявате дружно
Ако връзката ви е замязяла на партньорство в бизнес жанр – разпределили сте отговорностите си и действате по график и проект, това ще убие любовта и свързаността посред ви. Липсата на смях и занимания прави връзките скучни и кара сътрудниците все по-малко да имат потребност да прекарват времето си дружно.

Пресмятате кой какъв брой е дал във връзката
Когато искаш да се хванеш за нещо, с цел да направиш скандал, постоянно има какво да измислиш. Някои хора считат, че воденето по точки пред колегата ще го накара да ги „ догонва “ във връзката, ще се поправи, ще се промени. Ако си водите дневник на това какво сте създали във връзката ви и какво сътрудникът ви не е, това единствено ще утежни нещата. Ще промени в отрицателен смисъл настройката ви към колегата ви и ще бъде причина за неуспех на връзките ви.

Не си давате взаимна поддръжка
Подкрепата е нещо, от което и най-силният човек има потребност. Да я получиш от най-близкия си човек е скъпо и незаменимо. Липсата на поддръжка във връзката я обрича на неуспех.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР