Разведена дама от е била подложена на ужасяващ и изключително

...
Разведена дама от е била подложена на ужасяващ и изключително
Коментари Харесай

МЪСТ: Разведен родопчанин тормози телефон 112 - цака бившата със сигнали за шумен секс

Разведена дама от е била подложена на отблъскващ и извънредно ексцентричен метод на тормоз от страна на някогашния си брачен партньор. Зарязаният Ромео изпитвал патологична ревнивост и това била една от аргументите за раздялата им.

Отмъщението, което той осъществил било изцяло неуместно и даже извратено. От 3 март тази година до предходната седмица в централата на незабавния телефон били подадени цели 11 сигнала за “шумен секс, който смущава спокойствието и съня на останалите жители на блока “.
свързани новини4591на 15.02.20214484на 02.10.2020
За необикновената драма споделя кърджалийското издание " Родопи24 ". Централата на незабавния телефон в Кърджали обслужва и прилежащите области и Хасково. За пръв път диспечерите на незабавния телефон били втрещени към 15:45 часа точно на националния празник 3 март. Тогава някогашният брачен партньор съобщил, че “пияна компания, в която е и любовникът на му жена, вършат оргия в дома й. А любовните и буйни стонове били толкоз мощни, че съседите не можели да си починат и да заспят следобяд от 14 до 16 часа “.

Въпреки необичайността и явния парадокс служители на реда спазили отговорностите си и отишли на адреса. Дамата в действителност имала посетители, само че всичко било спокойно и безшумно и даже не се чувала мощна музика.

Последвали още 10 сходни сигнала. Общо взето, съвсем постоянно, когато е разбирал, че му брачна половинка е със своя другар, ревнивецът си отмъщавал със сигнал на незабавния телефон. Следвала и инспекция, само че постоянно всичко било спокойно и безшумно.

Жената не издържала и подала недоволство в полицията. От зачестилите инспекции на униформени бил шокиран и синът й, който е възпитаник. Полицаите забелязали, че сигналите на някогашния брачен партньор нито един път не са се оказали правилни. Били разпитани и съседите на дамата. Те удостоверили, че от жилището й не се подвига никакъв звук. И изрично отрекли отредените часове за отмора от 14 до 16 часа да са проваляни от шумни любовни милувки.

Ревнивецът е предизвестен, че ще бъде санкциониран, а при рецидив и съден. За разхищение на държавни запаси поради подправени за нарушаване на публичния ред. Служителите на незабавния телефон се надяват това да го усмири, тъй като така и така са претрупани от по време на пандемията и ескалиращата вълна от инфектирани с коронавирус.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР