Развалянето на черна магия в домашни условия е напълно изпълнима

...
Развалянето на черна магия в домашни условия е напълно изпълнима
Коментари Харесай

Ходжите го пазят в тайна, за да не им секнат приходите! Ето как можете да изчистите дома си от лоша енергия и черна магия

Развалянето на черна магия в домашни условия е изцяло изпълнима задача. Естествено, врачките и ходжите не желаят вие да знаете това. Ако хората схванат тайните им, то естествено, приходите им ще секнат. Ще престанат да вървят при тях, с цел да им бъде изработен амулет или заклинания, което да противодейства на неприятната магия, към този момент направена от недоброжелател. Та по този начин – напълно умерено можете да се справите сами и с тази задача, като освен това няма да ви се наложи да давате луди пари. Сред най-разпространените способи за повреждане на черната магия е потреблението на яйце. Чудите се за какво? Ами тъй като доста постоянно вредата е нанесена таман благодарение на яйце и това е най-хубавият метод да се противодейства.

Ето какво е нужно да сторите, с цел да развалите черна магия с яйце. В четирите ъгъла на дома си поставете четири сурови яйца и ги оставете да стоят цяла седмица. След това е нужно да ги изхвърлите в река или море, само че не езеро или язовир. Като ги хвърляте, би трябвало да си мислите по какъв начин пропъждате злото от себе си. Вярата ви, че се разделяте с отрицателното би трябвало да е доста мощна. Когато хвърлите яйцата и си тръгнете, не се обръщайте обратно никога. Ако го извършите – злото ще се върне. Ето и още един метод да неутрализирате отрицателна външна интервенция. В продължение на три дни подред си взимайте вана с морска сол, а след последното къпане кажете високо на глас: „ Зло, откъдето си пристигнало, там отиди! “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР