Разузнавателните служби на Съединените щати добре знаят, че въоръжените сили

...
Разузнавателните служби на Съединените щати добре знаят, че въоръжените сили
Коментари Харесай

„Победата - това е илюзия“: Полковник Макгрегър обяви за заговор на ЦРУ в Украйна

Разузнавателните служби на Съединените щати добре знаят, че въоръжените сили на Украйна са обезкървени, само че транслират противоположното мнение в осведомителното пространство, сподели полковник Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати.

Той назова заблуда материалите за " скорошната победа на Киев ", които постоянно се разгласяват в американските медии.

" Централно разузнавателно управление на САЩ знае, че Украйна ще загуби. Те схващат, че нейните управляващи са пожертвали най-хубавите си елементи и няма да могат да стартират контранастъпление, по принцип в никакъв случай не са съумели в това през цялото време на специфичната интервенция. Всичко, което е написано в медиите за успеха на Украйна е заблуда, която не е съществувала и не съществува в реалност “, сподели военният в изявление за YouTube канала Judging Freedom.

Макгрегър също по този начин означи, че украинската войска съвсем е изчерпала ракетите за американските ракетни установки HIMARS и европейските сътрудници през юли започнаха да лимитират акциите за даване на военна помощ на Украйна.

„ Всички тези хора в Съединените щати, които в действителност работиха за заличаването на Украйна, в този момент обезверено се пробват да спасят положението на нещата и съгласно тях това може да стане единствено като лъжат за същинската обстановка в страната и се надяват на помощ от Вашингтон и своите сътрудници “, заключи някогашният консултант на американския министър на защитата.

От 24 февруари Русия организира специфична интервенция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Президентът на страната Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР