Разтревожен съм от случилото се с акциите на "Левски". Божков

...
Разтревожен съм от случилото се с акциите на "Левски". Божков
Коментари Харесай

Тодор Батков: Разтревожен съм от случилото се с акциите на Левски

Разтревожен съм от случилото се с акциите на "Левски ". Божков можеше да ги трансферира на почитателите, Тити Папазов или сдружението.Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният притежател на футболен клуб "Левски " Тодор Батков.

Припомняме, че през вчерашния ден предприемачът Васил Божков разгласи, че трансферира акциите на ПФК "Левски " на премиера Бойко Борисов. Журналистът Сашо Диков, в ролята си на пощальон на Божков, персонално опита да съобщи на Борисов акциите, само че министър председателят ги отхвърли.

"Навремето Майкъл Чорни искаше да дам акциите на вътрешния министър ", сподели още той.

"Тити Папазов изтегли самичък влог на името на фамилията си през 2015 година. Дойде и ми даде 95 хиляди евро. и аз ги вкарах в "Левски ". Сега се връщат. Сигурен съм, че Папазов няма да злоупотреби с акциите ", разкри Батков.

Папазов за дейностите на Божков: Лошо изиграна пиеса от допустимо най-лошия артист

"Акциите са в неразбираемо състояние. В Търговския закон е написано, че акции се трансферират с джиро в писмена форма. Не е написано в закона дали другото лице е според и дали желае да е притежател ", добави някогашният притежател на футболния клуб.

"Мнозинство акции има Тръст "Синя България ", разкри още той и добави: "Схемата с бащицата не може да продължава за "Левски "

"Проявете разсъдък, става въпрос за акциите на нещо огромно. Ако не можете да помогнете, то най-малко не пречете ", приключи Тодор Батков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР