Разследващият журналист Григор Лилов разкри задкулисието зад кандидат-премиера на "Има

...
Разследващият журналист Григор Лилов разкри задкулисието зад кандидат-премиера на "Има
Коментари Харесай

Григор Лилов разкри задкулисието зад кандидат-премиера на ИТН Пламен Николов

Разследващият публицист Григор Лилов разкри задкулисието зад кандидат-премиера на "Има подобен народ " Пламен Николов. Публикуваме поста му без редакторска интервенция:
Как на пожар се манипулира даже държавен указател, с цел да се прикрие истината!
Предприемач менте - до каква степен го докарахме с "Шоуто на Слави "? "Пунта Мара ", с цел да сме в звук със протичащото се
Както чаках в коментар под предходния пост, появиха се тролчетата с припев - има го в регистъра (само в един от шестте).
Вече го има, както предизвестих, въпреки че освен аз, само че и доста коментиращи видяха, че до неотдавна го нямаше като доктор на науките.
Да, към този момент го има го в една-единствена страница от "Регистър на университетския състав и предпазените дисертационни писания " - подрегистър "всички лица на университетски длъжности и добити научни степени ".
Ако не сте разбрали – „ на пожар” е основана специфична страница за това лице, която да опровергае истината.
Към всяко име в този указател има маркер, който при блъскане върху него показва данни и по-обширна информация.
Да го чукнем върху две прилежащи имена.
Първият скрийншот е на предхождащото лице Пламен Николаев Иванов.
Вторият скрийншот, който давам, е на кандидат-премиера.

Ще откриете ли разликите?
Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без тапия, без...
Тези „ детайли” ги няма, тъй като изискват доста повече труд – най-малко едно денонощие и подправяне на редица други бази данни, включително протоколи и тапия от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на подобен труд, подготовка и на рецензии, другояче в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го желая.
Номерата в регистъра са по последователност (времето) на отбраните на дисертациите (виж номерацията в края на линковете). У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.
Предхождащият номер – 30723 по отношение на този на Пламен Николов (30724) е с тапия и протокол за отбраната от 2005 година Ама по какъв начин по този начин?
Защото отбраната на дисертацията на Пламен Николов, сякаш последвала по време предходната дисертация, съгласно посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 година
Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата сред 2004 с 2005 година Излиза, че след дисертацията на Пламен Николов месеци и месеци, и месеци наред никой различен у нас не е правил отбрана и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, но не е по този начин и самите регистри го опровергават.
Да забележим и някои други обстоятелства и доказателства от многото, които съм събрал.
Кое доказателство да вземем?
Ами.. Ами да вземем за пример това - има публикация от 2013 година за него, за самия Пламен Николов в профилирана международна медия по плувни спортове и бизнес
В нея категорично се показва, че публикацията е прессъобщение, получено в редакцията от компанията за плавници. Редакцията декларира категорично, че го пуска в изцяло достоверен тип – тъкмо по този начин, както е получено и надлежно не носи отговорност за наличието му.
Кой схванал – схванал. Моите американски сътрудници са ревизирали действителните обстоятелства в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и по тази причина са разгласили тази информация (със сигурност високоплатена) по този метод – заявявайки и дистанцирайки се изцяло от нейната честност и връзвайки си гащите против тяхна отговорност за неистини.
Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „... "Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.”
Кандидат-премиерът от Има Такъв Народ женен за поетеса от Шумен, самичък превежда стиховете ѝ на британски
Е, няма по какъв начин хем там, в Австрия Пламен Николов да е станал лекар на науките - по различен ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга страна, хем тук, у нас, в България да е станал лекар на същите науки и в същата област с роден теоретичен началник и родни рецензенти.
Или едното, или другото е нагла неистина. А в действителност и двете са неистина!
Защото в австрийския теоретичен указател неговото име като лекар на науките също не излиза, както към този момент съм ревизирал.

Скандалът се разрасна
Пускам обособен пост, тъй като абсурдът към този момент стана доста по-голям от разкритията в предходния ми пост.
У нас калинките настойчиво не желаят да схванат, че умелата имитация е доста високо интелектуална, сложно-аналитична и проверяваща активност. Защото с цел да пипнеш безапелационно един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го удостоверяват и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.
Не го умеят, до момента в който аз умея да ревизира цялата верига, с цел да открия истината и нееднократно съм го доказвал (вкл. против високопрофесионалния уред и хакери на съветските секретни служби във връзка мои следствия и това може да се види в профила ми).
За следващ път „ калинките” падат в клопката ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след предстоящото им жалко опровергаване - към този момент във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-хубавото е да се премълчи?!
Пускам втори пост, тъй като случилото се в тези часове сред първия втория пост слага съществени проблеми на нашето лъжовно съществуване, диктувано и манипулирано от скрити сили като същинско.
Защото операцията и фалшификацията слага съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за индивида, който вероятно ще управлява съдбините на нацията.

Ето някои въпроси:
1. Какви подмолни сили са зад кандидат-премиера и с какви благоприятни условия са даже в почивен ден да манипулират и трансформират главен държавен указател? (както показах в коментар под предходния пост, преднамерено, съзнателно изчаках почивен ден, с цел да направя разкритията)
2. Какво Задкулисие стои зад Пламен Николов, откакто поради един пост в някакъв си Facebook профил (моя) на пожар се подвига цялото то, с цел да основава линкове, трансформира регистри, прередактира и добавя текстове в Уикипедията и така нататък И даже да трансформира медийни изявления, пълнейки ги с ново наличие за някаква дисертация, което през днешния ден са антидатирали с вчерашна дата освен в редица очевидни Пеевски медии, само че и в най-основни осведомителни уеб сайтове у нас? (например напълно неотдавна с еднакъв случай ви срещнах при поста ми за сръбската ракета, с която евентуално е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)
3. Как се защищава научна степен у нас и до каква степен може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специфичен пост показах подобен доста сериозен и еднакъв проблем и с Търговския регистър)?
4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други сходни регистри да съществува игра – да се оставят, нагледно казано, празни редове, в случай че и когато се наложи те да се употребяват за подправена информация?
Това ли съумя да ни показа Задкулисието и представителят му „ Има подобен народ” – следващ скеч на тематика министър председател и следващи неистини за него?
Или преднамерено, както мисля аз, се сортират уязвими биографично лица, а и всячески иначе уязвими претенденти, тъй като укритата накърнимост допуска и значи цялостна загадка взаимозависимост!
"А съгласно Търговския указател назначеният за министър председател взе участие в някаква компания, прикрита зад офшорка.
През последните две години компанията е отчела доходи от над 11 000 000 лева, само че е на загуба... ", написа журналистът Георги Георгиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР