Разследващите все още се въздържат от публична информация, тъй като

...
Разследващите все още се въздържат от публична информация, тъй като
Коментари Харесай

Работата Стана Много Дебела! Вижте Само Кои Са Арестуваните За Убийството На Данъчния Шеф Иво Стаменов!

Разследващите към момента се въздържат от обществена информация, защото пробват да стигнат до тартора на групата и поръчителя на убийството на Стаменов. От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи обявиха, че всяко изказване на този стадий ще попречи на акцията. Освен това предстоят още арести и претърсвания на адреси, на които се счита, че се укриват свързани лица.

Диньо е бил задържан през вчерашния ден сутринта при изненадваща акция в 6,30 ч. в Приморско. На адреса е открита и карабината, с която бе погубен Иво Стаменов. Заедно със посочения за убиец на данъчния е спретнат и още един мъж, за който се счита, че има връзка с закононарушението.

Простреляният на 18 декември 2017 година в центъра на София данъчен началник бе настанен във ВМА в тежко положение след стрелбата, само че умря на 12 януари. Инцидентът стана в региона на ул. " Дунав " в центъра на столицата, написа Пик.

Килърът е стрелял единствено един път с ловна карабина с патрон, който може да покоси слон. Основната версия за убийството е, че Стаменов е прекратил големи афери с Данък добавена стойност измами на месарски компании. Проверка е посочила, че шефът на " Фиска " е извънредно кардинален и претекстът за мократа поръчка е обвързван с работата му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР