Разследващите откриха тефтерче на мястото, където вчера беше намерено тялото

...
Разследващите откриха тефтерче на мястото, където вчера беше намерено тялото
Коментари Харесай

Откриха тефтерче на мястото, където беше намерен началникът на КАТ-Казанлък

Разследващите откриха тефтерче на мястото, където през вчерашния ден беше открито тялото на 44-годишния шеф на КАТ в Казанлък Тодор Николов, заяви районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Автомобилът, в който е открит Николов, е бил заключен, а на към 40 метра от мястото бяха открити пари и оръжие.

„ Бе открито и едно тефтерче покрай изхвърлената парична сума. Тепърва ще се проучва наличието му. Към сегашния миг не са постъпвали доказателства за корупционни практики в „ Пътна полиция ”, само че ще се работи и по тази версия ”, добави Таня Димитрова.

Полиция и прокуратура търсят два от телефонните апарати на Николов. Предстои и оглед в дома му в Бузовград, както и евентуално още един оглед на местопроизшествието.

БГНЕС напомня, че търсеният повече от 50 часа шеф на пътната полиция в Казанлък Тодор Николов беше открит мъртъв. Той е умрял от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие.

44-годишният полицейски началник бе открит след търсене в персоналния си лек автомобил край казанлъшкото село Бузовград покрай язовир Копринка. Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов съобщи, че Николов е поставил завършек на живота си със служебното си оръжие – револвер „ Макаров ”. Пистолетът е бил в ръката му. В автомобила е открита една единствена гилза.

Атанасов заяви, че наоколо до утайника на язовир Копринка са открити пачки с разнообразни по номинал банкноти – към 4-5, открити са муниции и кобур с револвер. Дали става въпрос за корупционно действие с опит за прикриване на следи, на този стадий не може да кажем. Тепърва ще се води следствие, сподели още Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР