Разследващи във Франция разбиха мрежа за измами, която се предполага,

...
Разследващи във Франция разбиха мрежа за измами, която се предполага,
Коментари Харесай

Разбиха мрежа за за фалшифициране на COVID сертификати във Франция

Разследващи във Франция разрушиха мрежа за измами, която се допуска, че е основала 62 000 подправени документа за имунизация против ковид, съобщи ДПА.
Разследването, извършено от специфичен отдел за киберпрестъпления в Париж, е довело до ареста на 5 души в регионите на Поатие и Лион, заяви през вчерашния ден вечерта "Франс инфо ", като се базира на полицията.
Заподозрените, на възраст сред 22 и 29 години, са упрекнати, че са хакнали данните на 35 лекари и са основали подправени доказателства за имунизация против ковид. Твърди се, че по-късно те били продавани непосредствено или посредством медиатори.
Измамата е разкрита след сигнали, в това число от компания за здравни застраховки, която се е натъкнала на хиляди хипотетични имунизации, осъществени от една здравна сестра, която е посочена в документите, само че в действителност въобще не е взела участие във имунизационната акция.
Неотдавна френското държавно управление пресметна, че в страната има към 200 хиляди подправени документа. Откакто обаче Франция вкара условие за бустерна доза, с цел да признае цялостната имунизация на обещано лице, доста от фалшифицираните документи евентуално са станали неизползваеми за купувачите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР