Разследващи и прокурори са и в Министерство на правосъдието -

...
Разследващи и прокурори са и в Министерство на правосъдието -
Коментари Харесай

Извънредно! Обиски в три министерства и Агенцията по инвестиции

Разследващи и прокурори са и в Министерство на правораздаването - дирекция " Българско поданство ", Министерство на вътрешните работи - дирекция " Миграция " и Министерство на стопанската система.

От Спецпрокуратурата оповестиха, че ще създадат брифинг в 11:15 ч. по проблема „ златни паспорти “.

Припомняме, че ден по-рано от прокуратурата оповестиха, че са се захванали с проблема по сигнал на народен представител от Движение за права и свободи. От партията настояват, че става въпрос за чудовищна скица за издаване на подправени документи. " Съдържат се изказвания, че над 120 души, главно китайци, част от които от специфичните разследващи служби на Китай, и руснаци, са получили пребивавания, като са употребявали едни и същи пълномощници, превъртали са едни и същи суми през една банка от един на различен и единствено на фотокопия от тези извлечения са получавали пребивания от 2015 до 2021 ", оповестиха преди дни от партията.

Прокуратурата е упълномощила спомагателни дейности на ДАНС, правосъдното министерство, Агенцията за вложения и дирекция " Миграция ". Четирите институции би трябвало да ревизират всеки един от случаите, разказани в сигнала.

Ако бъдат открити нарушавания, от прокуратурата оповестяват, че ще осведомят за проблема президента, който има право да анулира натурализацията на българско поданство. При открити закононарушения ще бъде известена и съответната способена прокуратура.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР