Разследването срещу Хънтър Байдън започна през 2018 годинаФедералните агенти са

...
Разследването срещу Хънтър Байдън започна през 2018 годинаФедералните агенти са
Коментари Харесай

Синът на Джо Байдън е застрашен от обвинения в данъчни престъпления

Разследването против Хънтър Байдън стартира през 2018 година

Федералните сътрудници са събрали задоволително доказателства, с цел да обвинят сина на американски водач в данъчни закононарушения и лъжесвидетелстване по отношение на придобиването на оръжия. Това заяви американският вестник The Washington Post, базирайки се на източници.

По думите им държавният прокурор на Делауеър Дейвид Вайс ще вземе окончателното решение за повдигането на обвинявания против Хънтър Байдън, оповестява.

Пресслужбата на Вайс, ФБР и Министерството на правораздаването не са дали отговор на питане от вестника за коментар. Адвокатът на Хънтър Байдън - Крис Кларк, упрекна следователите в приключване на информация, което разказа като " държавно закононарушение “. " Надяваме се, че Министерството на правораздаването ще изследва задълбочено този въпрос и ще потърси отговорност от безскрупулните сътрудници ", акцентира юристът в документално изказване.

Вестникът напомня, че следствието против Хънтър Байдън стартира през 2018 година и по време на изборния интервал през 2020 година привлече вниманието на тогавашния президент Доналд Тръмп. Той неведнъж е обвинявал Джо Байдън в неистина и корупция. Републиканецът назова демократа " подкупен политик, който не може да се бори за президентския пост ".

Американските медии разгласиха данни от преносим компютър, принадлежал на сина на американския президент. От показаната преписка, водена от Хънтър Байдън, следва, че той е предложил да уреди среща с татко му на представител на украинската енергийна компания Burisma Holdings. Самият Джо Байдън призова за уволнението на украинския основен прокурор Виктор Шокин, който стартира следствие против Burisma. Освен това The Washington Post заяви през март, че Хънтър Байдън е получил съвсем 5 милиона $ от китайската енергийна компания CEFC. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР