Разследването на произхода на COVID-19 ще продължи. Ала може би

...
Разследването на произхода на COVID-19 ще продължи. Ала може би
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Който разбере истината за произхода на COVID-...

Разследването на произхода на COVID-19 ще продължи. Ала може би този, който го разбере, ще почине. Когато се пишат книгите по тематиката, за България ще се запише, че е била на челно място по смъртност.

Това съобщи ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

" Ние водим война. Сега е времето да се взимат политически неизгодни решения, само че един ден, тези хора ще се запомнят с това ", акцентира той.

" Ваксинацията не би трябвало да е насилствена, само че хората би трябвало да проумеят, че тя трансформира ориси, маските – също. Хората би трябвало да мислят за ограниченията, като за акт на висшо великодушие, а не като на принуда ", акцентира проф. Момеков. Той напомни, че в клиничните проучвания на имунизациите са взели участие хиляди хора.

" Вирусът бързо се промени, само че всички народи се пробват да имунизират, колкото се може повече хора. Ваксинацията пази от хоспитализация и гибел. Няма по какъв начин да направиш PCR на популацията по целия свят, с цел да схванеш дали заболяването се развива безсимптомно.

Нациите, с най-високо имунизационно покритие са най-бързо разрастващите се стопански системи. Безумно е хора, които не схващат да ни изясняват за имунизацията ", сподели още ръководителят на Българското научно сдружение по фармация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР