Разследването на престъплението бе прекратено през пролетта на 2018 г.,

...
Разследването на престъплението бе прекратено през пролетта на 2018 г.,
Коментари Харесай

Нов Обрат! Васил Илиев Е Бил Убит От Друг Разстрелян Бос! Вижте Зловещата Истина!

Разследването на закононарушението бе прекъснато напролет на 2018 година, когато изтече давностния период. На процедура обаче в Министерство на вътрешните работи не са работили по разкриването на мафиотското ликвидиране от най-малко 10 години.
Васил Илиев бе разстрелян от наемници на 25 април 1995 година Килърите, най-малко двама, изстрелват 17 патрона по висаджията, като 8 от тях са били смъртоносни. Дни по-късно е открит картечен револвер „ Заги “, хърватско произвеждане, с който са изстреляни част от патроните.

Преди по-големия от братята Илиеви да падне погубен, той се прочува като създател и началник на най-влиятелната борческа формация ВИС. В зората на демокрацията трибуквената организация закупи мрачна популярност с насилственото силово обезпечаване, което постановяваше над дребния, междинния и дори прохождащия наедрял бизнес у нас.

Твърди се, че гарант на убийството му е сикаджията Милчо Бонев – Бай Миле, който употребява наемници. Конкуренцията сред двамата е за контрабанда с горива към ембаргова Югославия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР