Разследване изяснява чия е вината за смъртта на 18-годишно момче

...
Разследване изяснява чия е вината за смъртта на 18-годишно момче
Коментари Харесай

Родителите на починалото на водна пързалка момче винят служителите на аквапарка

Разследване обяснява чия е виновността за гибелта на 18-годишно момче в аквапрака в Приморско.

Атракционът затвори в очакване на проверяващите. Спряна е водата на по този начин на пързалката „ Цунами”, където почина младежът.
Младеж почина на рискова пързалка в аквапарк в Приморско Той е умрял от контузиите си по пътя за болничното заведение в Бургас
Пред екипа ни родителите упрекнаха чиновниците на аквапарка за гибелта на сина им. Оттам пък обясниха, че момчето не е спазило инструкциите за сигурност.

Младежът се спускал по една от най-екстремните пързалки – „ Цунами”, когато бил застигнат и блъснат от собствен връстник. При конфликта получил тежка контузия на главата и е умрял на път за болничното заведение. Другото момче в случая, също е потърпевшо, само че беше изписано от болница след отвод от лекуване.
Разследват случая, при който юноша почина в аквапарк в Приморско Полицията е иззела всички охранителни камери и ще прегледа записите
Полицията е иззела всички охранителни камери в аквапарка и следва записите да бъдат подробно прегледани.

Загиналият юноша е Станислав Гонев от старозагорското село Кирилово. Ученик на Строителната гимназия в Стара Загора, идната образователна година е трябвало да бъде зрелостник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР