разсъждава как се е чувствала неудобно, когато е снимала секс

...
разсъждава как се е чувствала неудобно, когато е снимала секс
Коментари Харесай

Рийз недоволна от Уолбърг в леглото

разсъждава по какъв начин се е чувствала неловко, когато е снимала секс сцена с Марк Уолбърг в трилъра от 1996 година „ Страх “.

Уидърспуун, която по това време е била на 19 години, си спомня, че това „ не е било ужасно преживяване “, защото тя „ не е имала надзор “ върху сцената, в която нейният воин изпитва оргазъм на влакче в увеселителен парк, сподели тя пред Harper`s Bazaar.

„ В сюжета не беше категорично, че това ще се случи, тъй че това беше нещо, което мисля, че режисьорът се сети самичък и по-късно ме попита на снимачната площадка дали бих го направил и аз споделих не. Не беше изключително ужасно преживяване “, сподели 47-годишната актриса, носителка на Оскар.

Уидърспуун също по този начин разкри, че по време на продукцията е поискала дубльор за снимането на всички подиуми с под кръста.

Филмът - режисиран от Джеймс Фоли - изобразява 16-годишен воин, изигран от Уидърспуун, който се влюбва в 23-годишен социопат, изигран от Уолбърг.

Подчертавайки, че не е била травматизирана от прекарването, Уидърспуун - която наподобява се противопоставяше на режисьора, а не на сътрудника си - изясни какво е научила от случая.

„ Това ме накара да схвана къде е моето място в най-хубавия ред на правенето на филми “, сподели тя.

„ Мисля, че това е още една от тези истории, които ме накараха да желая да бъда сътрудник за смяна и някой, който може би може да бъде в по-добра лидерска позиция, с цел да споделя истории от женска позиция, вместо от мъжки взор. “

 



Fear беше деветият филм на Уидърспуун, години преди тя да стане известно име в Холивуд - и преди да сътвори лична продуцентска компания Hello Sunshine.

Описан като „ Фатално привличане за младежи “ от продуцента на кино лентата, той направи над 20 милиона $ в боксофиса на Съединени американски щати против скромния бюджет от 6,5 милиона $.

Двете звезди бяха сантиментално свързани по това време, само че не беше ясно дали нещо се е случило сред тях.

Уолбърг е номиниран за филмовата премия на MTV за най-хубав изверг за кино лентата.

Уидърспуун ще продължи да взе участие в поредност от хитови филми, в това число Жестоки планове, Избори и Най-добри проекти, всички през 1999 година

През 2001 година статутът й на кино звезда бе циментиран с класическата роля на Ел Уудс в Legally Blonde.

Междувременно Уидърспуун също описа за кариерата си и скорошния си бракоразвод с някогашния си брачен партньор Джим Тот в широкообхватното изявление, до момента в който красеше корицата на изданието на Harper`s Bazaar от август 2023 година

 


За корицата Уидърспуун облече сиво пухкаво яке, което идваше с тъничък черен колан и черна мини рокля с пайети от Louis Vuitton. Тя седна на светлооранжев сгъваем стол, до момента в който беше на снимачната площадка на фотосесията.

Актрисата, носителка на Оскар, приключи визията си с бижута от известния бижутер Tiffany and Co., които включваха черна огърлица с брошка в центъра и няколко огромни пръстена с камъни. Тя носеше най-малък грим, защото носеше присъщата си руса коса, която беше изправена, спусната.

Уидърспуун също моделира няколко други стилни тоалета за разпространяване на фотоси в последното издание на американската версия на Harper`s Bazaar, което тя показа в профила си в Instagram.

Първата фотография от разпространяването й в Harper`s Bazaar, която Уидърспун показа в обявата си в Instagram, беше нейна фотография, облечена в черно сако на Chanel, украсено с бели цветя, и чифт черни и бели ботуши до коляното на Chanel.

Друга фотография демонстрира Уидърспуун, която завоюва Оскар за най-хубава актриса за превъплъщението си в Джун Картър Кеш във кино лентата от 2005 година Walk the Line, облечена напълно в костюм на Валентино, състоящ се от бяла работна риза с дълъг ръкав, черна вратовръзка и розова шарка на роза къса пола.

В изявлението Уидърспуун описа за работата, която е свършила с продуцентската си компания Hello Sunshine, която тя съосновава през 2016 година, която съгласно нея е учредена към „ концепцията, че медиите са доминирани от мъжки гласове и мъжки гледни точки “. `

„ [Можейки] да създавате благоприятни условия [със Sunshine Media], където дамите описват историите си със личните си думи, вие просто получавате по-добра позиция на човешкия опит... Просто е ново време, нова епоха за дамите да съумея и да се различавам и съм благополучен, че съм ракетното гориво, от което се нуждаят. сподели Уидърспун пред Harper`s Bazaar.

В профила носителката на Оскар приказва и за развода си през март 2023 година с някогашния си брачен партньор, сътрудника по гении на CAA Джим Тот, за който беше омъжена от 2011 до 2023 година Съобщението за развода пристигна единствено два дни преди този момент, което щеше да бъде 12-ият за двойката годишнина от сватбата.

Въпреки че назова развода си „ уязвим миг за себе си “, Уидърспуун показа по какъв начин се усеща, откакто разкри новината за развода си на почитателите.

„ Мисля си какъв брой други хора минават през това прекарване. Изобщо не се усещам изолиран. Чувствам се доста обвързван [с моите фенове].` - сподели Уидърспун.

Бракът сред актрисата и Рот беше вторият за Уидърспун, защото преди този момент тя беше омъжена от 1999 до 2007 година за артиста Райън Филип. И от двата си брака Уидърспуун има три деца: 24-годишната щерка Ава и 19-годишният наследник Дийкън от Филип; и 10-годишния наследник Тенеси с Рот.

Снимка: Leon Bennett

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР