Разрешително за строеж на работническо общежитие от апартаментен типна 15

...
Разрешително за строеж на работническо общежитие от апартаментен типна 15
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: Големи билдинги се маскират като работническо общежитие

Разрешително за градеж на работническо общежитие от апартаментен типна 15 етажа е издадено от новата власт на кмета Коцев през декември от краткотрайно изпълняващата длъжността основен проектант Лидия Цекова. Това настояват от групата на общинските съветници на ГЕРБ във Варна. Те акцентират, че планът беше спрян от някогашната общинска администрация, само че към този момент е в ход. Той еза работническо общежитие от апартаментен типв зона зад Еко във “Владиславово “ за смесено обслужване, като замаскира грамадна нова жилищна постройка с над 20 000 кв. м РЗП.

„ Тези дни Цекова е разписала отново по същата скица план на компания „ Нектон ” на ръководителя на Строителната камара Пенко Господинов. Също за работническо общежитие от апартаментен вид във „ Владиславово “. Това се прави, с цел да се заобиколи законът, като се разширят кв. м на РЗП и се строи, където е неразрешено да се подвигат жилищни здания. Ще напомним, че някогашната общинска администрация даде на прокуратурата предишното лято различен абсурден план на шефа на Строителната камара и притежател на „ Нектон ”, означават от ГЕРБ-Варна.

„ Както предупредихме, тимът на презастроителите постигацелите си, към този момент е с развързани ръце, получавайки признателност за присъединяване си в изборите и поддръжката на Коцев за кмет. Той е упълномощил Лидия Цекова да е основен проектант без конкурс, похвали я, че отлично се справяла с работата. Тя беше дясна ръка на Бузев и след уволнението му се опита да завърши няколко скандални плана. Да напомним, че презастроителите от листата на Алтернативата се сплотиха с партията на Ангел Дерменджиев, на който разкрихмескандални планове за строителство в дерето и гората на „ Карантината ”, в Морската градина и зад паметника на „ Почивка “. Кметът на Промяната пристигна с гръмки обещания, че ще се бори против презастрояването, само че издадените разрешителни на ръба на закона приказват за цялостно разминаване сред думи и каузи “, се показва в позицията на групата на общинските съветници на ГЕРБ.

Те са безапелационни, че ще подадат сигнал в прокуратуратасрещу новия план на шефа на Строителната камара, с очакване РДНСК да спре тези планове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР