Разработване на програмна декларация с всички партии в Народното събрание

...
Разработване на програмна декларация с всички партии в Народното събрание
Коментари Харесай

Денков предлага програмна декларация, ако тя не получи подкрепа, ще върне мандата

Разработване на " програмна декларация " с всички партии в Народното събрание предлага при започване на новата година Николай Денков, кандидат-премиерът на " Продължаваме промяната ".

Това разгласи самият някогашен учебен министър на брифинг в Народното събрание през днешния ден.

" Нека използваме почивните дни до Нова година, с цел да заложим цели и задания в график, който да е натоварен и реален ", означи той.

Целта е на 3 януари Политическа партия, дружно с всички партии, " заинтригувани от процеса ", да изчистят крайния текст на цели и задания за кабинет с втория мандат, който по Конституция отива в партията на Петков и Василев.

" Да го оформим като програмна декларация с упованията на 5 януари тя да бъде включена за гласоподаване в пленарна зала. Ако не получи поддръжка, това значи, че ще върнем мандата. Ако получи поддръжка, стои въпросът по какъв начин би трябвало да наподобява кабинет и състав ", означи Денков.

Днес съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков означи в ефира на бТВ, че Денков има свободата самичък да си избира министрите. И че като академик и учител е диалогичен и умее да убеждава. За момента обаче не е налице нужната поддръжка за кабинет с втория мандат, който президентът съобщи, че ще връчи след празниците.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР