Разработката на Android 8.0 Oreo за Galaxy S8 и S8

...
Разработката на Android 8.0 Oreo за Galaxy S8 и S8
Коментари Харесай

Samsung подготвя бета-тест на Android 8.0 Oreo за своите флагмани

Разработката на Android 8.0 Oreo за Galaxy S8 и S8 + към този момент стартира и то наподобява, че скоро ще я забележим, защото компанията ще пусне бета-версията на ъпдейта Oreo. Ще забележим новите версии на фърмуера Oreo и за двете устройства: G950FXXE1ZQI7 и G955FXXU1ZQI7 с буквата “Z” в новата версия на фърмуера. Samsung употребява буквата Z за тестовия фърмуер и тя също по този начин е била видяна в бета-версията на Nougat за Galaxy S7 и Galaxy S7 + предходната година.

Това е цялата информация, която имаме към този момент, само че не се оповестява тъкмо по кое време ще стане налична първата бета-актуализация на Oreo и на кои пазари ще се появи. Гугъл вкара нужните промени във тип на Project Treble, с цел да помогне на производителите да създават главните актуализации на софтуера по-бързо, в сравнение с е било допустимо преди. Но Android Oreo от Samsung е един от най-тежките по характерности и обща конфигурация, тъй че остава да се види, в действителност ли Project Treble ще бъде потребен за Oreo и устройствата на Samsung. Въпреки това, като се има поради, че Samsung по едно и също време разгласява актуализациите на софтуера за своите флагмани от 2017 в доста страни, ние също би трябвало да забележим Oreo.

Естествено, Galaxy Note 8 също ще получи актуализацията Oreo, макар че Galaxy S8 без подозрение ще бъде първият на опашката. Ние несъмнено първи ще Ви уведомим, като започва бета-версията на Oreo, тъй че абонирайте се за един от каналите ни и ще получите най-актуалните вести от света на осведомителните технологии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР