Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев

...
Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев
Коментари Харесай

Георги Братоев: Ако всичко е наред и няма контузени, ще станем шампиони

Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев уточни аргументите за успеха над водача Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейма в дербито на 16-ия кръг на Суперлигата и съобщи, че в случай че всичко е наред и няма контузени, ще станат още веднъж първенци.

" Как постигнахме успеха? Доколкото видях от статистиката, с 16 неточности на Хебър в офанзива и 16 наши блока. Това са едни индикатори, въз основата на които един отбор мъчно би могъл да загуби мач. Това са точки за към един гейм ", съобщи Братоев.

" Ако питаш мен, взаимоотношението ми с Теодор Тодоров (б.р. който се завърна след контузия) въобще не се получаваше, само че това е плод на неговата отмора, на моето недобро физическо положение сега. Теодор Тодоров през днешния ден има 4 блока за 4 гейма, което е един безпределно добър актив. Познаваме го доста добре какво може, не беше играл месец и половина, тъй че оттук насетне нещата ще бъдат все по-добре”, добави разпределителят на бургазлии.

" Постепенно навлизаме във форма, както физически, по този начин и спортно-технически. Нашият тим ще играе все по-добър волейбол и в случай че всичко е наред и няма травми, нашият тим ще стане първенец ", безапелационен бе Братоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР