Разпитайте Делян Пеевски за твърденията му. Това призовават в отворено

...
Разпитайте Делян Пеевски за твърденията му. Това призовават в отворено
Коментари Харесай

Разпитайте Делян Пеевски за твърденията му - Антикорупционният фонд с призив към службите

" Разпитайте Делян Пеевски за изказванията му ". Това приканват в отворено писмо доглавния прокурор и ръководителите на КПКОНПИ и ДАНС от Антикорупционния фонд. Оттам упорстват да се установидали глобеният по закона " Магнитски " народен представител от Движение за права и свободи пможе да поддържа обвиняванията си с обстоятелства.

" Завчера и през вчерашния ден господин Делян Пеевски, народен представител и водач на парламентарна група, обществено и с цялата съвестност на позицията си изложи изказвания за нерегламентирани дейности в президентството на Република България. Точното изявление на господин Пеевски, повторено няколко пъти, е: “тъмна институция, цялостна с кеш на база на разграбването на страната ”, като в него той загатва две имена - Копринков и Сотир Ушев ", цитират в позицията си от фонда. В писмото се показва още, че " в една правова страна всичко това, изречено от народен представител и водач на парламентарна група, е задоволително съображение за предприемане на дейности по подготвеност за изясняване на тези изказвания, които да стартират с неговия разпит ".

Според АКФ " сходни едностранни политически изявленияв некритична медийна среда и без следващи институционални дейности са извънредно нездравословни за демокрацията, без значение от това какви полезности се декларират преди и след тях ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР