Разпитани са над 15 свидетели. Към момента на извършения опит

...
Разпитани са над 15 свидетели. Към момента на извършения опит
Коментари Харесай

Жоро Плъха не е влизал в къщата на д-р Димитров. Семейството му не е било в къщата

Разпитани са над 15 очевидци. Към момента на осъществения опит в жилището не са били нито брачната половинка, нито двете деца на доктор Иван Димитров. Те живеят в село Крумово. Това обявиха на брифинг от Прокуратурата в Пловдив.

"Не е имало съизвършител на крадеца. Опитът за кражба в гаража е осъществен единствено от убития. Това се откри след конфискувани записи от камерите и показанията на обвинения. Категорично сме открили и настъпилия конфликт в двора на кооперацията. Категорично отхвърляме версията за самозащита ", добави Румен Попов, областен прокурор на Пловдив.

"С нелегално притежаван револвер Валтер, при побягването от страна на Плъха настава конфликт, при който обвиненият стреля. Следва мятане на предмети по обвинения лекар от страна на крадеца. Лелята на обвинения и негов другар са съобщили, че е атакуван с железна тръба, нож и табела. Обвиняемият трансформира версията си три пъти. Стреляно е от упор ", обявиха от органите на реда.

"Плъхът е избягал и е умрял на мястото, на което е открит. Обвиняемият е звъннал на своя другар, като е изискал от него да се заличат всички следи от гилзи и кръв. Пистолетът не е открит ", сподели още Попов.

"Хората имат право да стачкуват, само че първо трябваше да бъдем чути ", бяха безапелационни от Прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР