Разочарованият Григор Димитров заяви, че се срамува след загубата от

...
Разочарованият Григор Димитров заяви, че се срамува след загубата от
Коментари Харесай

Григор след отпадането от "Ролан Гарос": Срамно е!

Разочарованият Григор Димитров съобщи, че се срами след загубата от испанеца Фернандо Вердаско и отпадането още в третия кръг на Откритото състезание на Франция - " Ролан Гарос ".

" Разбира се, че бе мъчно да играя против Фернандо. Никога не е елементарно. Мисля, че изгубих по-рано от него тази година в равносилен мач. Днес бе съвсем същото... Какво мога да кажа? Срамно е, тъй като се усещах добре физически, само че изгубих спокойствието си рано, още в първия сет. Беше мъчно да се възстановя от това ", сподели най-хубавият ни тенисист.

" И въпреки всичко имах време, с цел да възстановя своя темп, да направя мача друг, само че просто не се случи. Толкова е просто. Имам поради, че за жалост спирам до тук постоянно, едновременно. Париж постоянно е бил популярен за мен, само че в никакъв случай не съумявам тук "
Вердаско не пожали неуверен Григор Българинът не съумя да усъвършенства най-хубавото си класиране на "Ролан Гарос " Снимка: Reuters
" Наистина чаках да се показва по-добре на алено. В последните мачове, в които участвах, в Мадрид, Рим, Париж, всичко беше в моите ръце. Вината е напълно моя. Трябва да тегля чертата и да насочва взор към бъдещето. В тениса една седмица може да преобърне нещата за теб. Но се нуждая от малко време, с цел да преценява къде сгреших. Всяка година играя добре на клей, само че това в никакъв случай не ми стига, с цел да реализира триумфи. “

„ Сега целта ми ще бъде да се откъсна за малко от тениса, да изгледам някои мачове и да опитам да напредвам, да стана по-добър. Как? Ще открием по какъв начин. Не желая да съм прекомерно отрицателно надъхан сега. Знам, че е мъчно незабавно след мача, само че постоянно съм гледал положително на нещата и желая да продължа в същия дух. Тежко е, когато загубиш мач, само че подобен е животът ", приключи Гришо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР