Размяната на пленници между Русия и Украйна не е тема

...
Размяната на пленници между Русия и Украйна не е тема
Коментари Харесай

Песков: Размяната на пленници между Руската федерация и Украйна не е предмет на преговори между двете делегации

Размяната на пленници сред Русия и Украйна не е тематика на договарянията сред делегациите на Москва и Киев, планувани за близко бъдеще в Истанбул. Това сподели пред публицисти Дмитрий Песков, прессекретарят на президента на Руската федерация, предава

" Това не е предмет на договаряния сред двете делегации. Следователно отговорът е не ", разяснява по тематиката представител на Кремъл.

По-рано комисарят по правата на индивида в Руската федерация Татяна Москалкова и формалният представител на външното министерство Мария Захарова оповестиха за размяната на пленници сред Москва и Киев.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ. Той неведнъж е подчертавал, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризиране и денацификация на страната, битка с бойците на националистическите въоръжени групировки, които са директно виновни за геноцида в Донбас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР