„Размерът на вноските за спорт към Министерството на младежта и

...
„Размерът на вноските за спорт към Министерството на младежта и
Коментари Харесай

Министър Тодоров обясни защо Спортният тотализатор е на загуба

„ Размерът на вноските за спорт към Министерството на младежта и спорта, според Закона за хазарта, е доста по-висок от оставащата облага, след отчислението за налози. В резултат на това предприятието регистрира загуби. За 2019 година те са над 27 милиона лева Това води до понижение на личния капитал на предприятието”.

Данните са от вътрешен одит, изработен от ММС в Българския състезателен тотализатор за интервала от 2016 до първото тримесечие на 2021 година, изясни спортният министър Георги Тодоров, представен от.

Предприятието към този момент е тествано и от Държавната финансова ревизия и от Сметната палата.

„ Съществен е размерът на отговорностите към участниците в хазартните игри в размер над 39 милиона лева”, регистрира Тодоров.

„ Прави усещане цената на подписаните контракти за обезпечаване на телевизионно предаване, както и на договорите за реклама. Видно е от отчетите на Сметната палата, а и там се слагат въпросите, до каква степен са били преференциални за предприятието тези контракти. Това е констатация и на Сметната палата. Проверката продължава, изискана е информация за стойностите на подписаните договори”, уточни Тодоров.



„ Освен това в тотото е създадена и внедрена компютърна система за продажби на
хазартни артикули, която обаче не действа. Това буди въпрос до каква степен е било дейно създаването ѝ”, сподели министърът.

По думите му вниманието не е ориентирано към главното предопределение на играта - да се набират средства за физическо образование и спорт.

„ Правят усещане повишените разноски за външни услуги. Същевременно тотализаторът разполага с задоволително персонал”, изясни спортният министър.



„ Относно закона „ Магнитски”: На 7.10.2011 година Тото афишира открита процедура по Закон за обществените поръчки, с предмет създаване и внедряване на осведомителни и информационни системи за приемане на
залози в действително време. Тя включва изцяло хардуерно и софтуерно съоръжение за 2 центъра за данни и 1700 терминални устройства. За реализатор е определен консорциум „ Галоа”. Сключен е контракт за над 14 милиона лв.. В този консорциум вземат участие компаниите „ Декарт” и Ай Си Ес”, регистрира Тодоров и разясни, че първата от двете компании е в листата по закона „ Магнитски”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На пътя постоянно съм с преимущество. Не ме интересуват рестриктивните мерки, не поставям колан, катаджиите не ме стопират, карам вносно МПС за към 500 хиляди лв.,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТези известни мъже несъмнено притеглят погледите, а не малко дами си мечтаят да бъдат с тях. Но това в никакъв случай няма да стане. И не тъй като са знаменитостиМотивите са свързани с утежняването на индикаторите на дружествотоMicrosoft разгласи, че спецификациите още се тестват и прецизиратПринцесата на Уелс е била внимателна във връзка с телевизионната водещаМашинистът е с негативна проба за алкохолНа някои звезди въобще не им пука за разпоредбите на дрескода " Аз не съм фамилията ми. Аз съм обособен човек ", показа Джейми Лин СпиърсМисия невъзможна ли е да спим пълноценно в горещинитеДревните индийски дами са били известни със своята безупречна кожаПрестъплението е останало незавършено заради независещи от причинителя причиниКакво съставлява Ефектът на Барнъм и по какъв начин той изяснява за какво от време на време имаме вяра в откровени неистини?Церемонията се състоя в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2Българите в чужбина ще гласоподават в 791 секции в 68 държавиДвижението е затруднено, униформени подкрепят трафикаДоказването на случаите на Делта разновидността у нас би трябвало да е алена лампичка, посочи проф. КожухароваСенатори желаеха да стартира следствие против президента Жаир Болсонаро
НАПИШИ КОМЕНТАР