Разликите при случаите с къщи за гости с Александър Манолев

...
Разликите при случаите с къщи за гости с Александър Манолев
Коментари Харесай

Политически анализатор: Апартаментгейт срути три много големи мита

Разликите при случаите с къщи за посетители с Александър Манолев и Елена Йончева са огромни – при Манолев е в центъра на Сандански, в никакъв случай не е употребена по предопределение, а при Йончева е крайградско място и е употребявано по предопределение. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия социологът Михаил Мирчев.

Удивително е по какъв начин постоянно, когато има скандал, Българска социалистическа партия споделят какви са разликите. Ние като общество би трябвало да сме наясно, че няма разлика, когато има злоуптреби, съобщи Александър Владимиров от Института по дясна политика. Докато не се произнесат институциите, имаме обвинявания от страна на медиите, добави той.

По думите му абсурдът "Апартаментгейт " е срутил три доста огромни мита – че няма свободни медии, че на политиците им е позволено да вършат неща, които не са позволени на елементарните хора, и че антикорупционният закон е признат в интерес на ГЕРБ. Голямото нещо, което направи "Апартаментгейт ", е да ни отвори очите за няколко неща, които сме считали за даденост. Оказа се, че не е по този начин, уточни Владимиров.

При проблема ГЕРБ става дума за големи размери, основава се усещане, че всички от ГЕРБ са се възползвали, когато става дума за злоупотреби. Казусът е доста по-сложен от някакви жилища. А и би трябвало да е ясно, че тези, които са на власт, нормално го отнасят, когато възникне сходна обстановка. А и "Апартаментгейт " не беше основан като проблем от американска медия, а не от Българска социалистическа партия. Не знам ГЕРБ какво намесват Българска социалистическа партия тук, разяснява Михаил Мирчев.

Това е по този начин, тъй като всичко, което извади Българска социалистическа партия, рухва в границите на часове, сподели Александър Владимиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР