Разликата в годините им не е никак малка, но пък

...
Разликата в годините им не е никак малка, но пък
Коментари Харесай

Тя е на 24, той на 54: Тина Кунаки и Венсан Касел са все така лудо влюбени един в друг

Разликата в годините им не е по никакъв начин дребна, само че пък любовта им е все по този начин мощна и красива. Тина Кунаки е единствено на 24 години, само че е омъжена за една от най-големите звезди на френското кино - Венсан Касел. Двамата са щастливи родители на красивата Амазония, която се роди през 2019 г. 

Виж още: Лас Вегас е в краката ѝ: Вижте красивата щерка на Мая и Магапаса

 

Децата (Венсан има още две дъщери от брака си с Моника Белучи), работата и напрежението не са се отразили на връзката на двамата, а тайната и ме простичка - споделят за всичко, което им се случва денем и са сплотени. Пътешествията обаче също им оказват помощ, с цел да бъдат близки един с различен, а последното им travel премеждие бе Ибиса, където съчетанието сред релакс, вкусна храна и купони, е повече от приемливо.

Виж още: Червеното отново е на мода: Популярните българки, които върнаха цвета още веднъж в косите 

Преди дни двамата имаха мотив да почерпят, тъй като честваха три години благополучен сватбен живот. Именно на Ибиса двамата са решили да избягат, с цел да отпарзнуват сантиментално своята годишнина, а Тина споделя фотоси от почивката им. Не може да не ни направи усещане, че 24-годишната красавица е направила неповторимо тяло, а зъдълженията на майка не ѝ пречат въобще, с цел да откри време за себе си, само че в това време даже и да работи, тъй като не е загърбила кариерата си на модел.

Виж още: Две кралици на подиума: Мария Бакалова и Джей Ло се снимаха, българката остава в Италия 

Изображение: https://www.instagram.com/tinakunakey/ 

https://www.instagram.com/vincentcassel/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР