"Разликата между България и другите държави е процентът на ваксинация",

...
"Разликата между България и другите държави е процентът на ваксинация",
Коментари Харесай

Д-р Монев: Голяма трагедия е, че толкова много хора умират от COVID у нас

"Разликата сред България и другите страни е процентът на имунизация ", означи медикът

"Голяма покруса е, че толкоз доста хора почиват от Коронавирус у нас. Разликата сред България и другите страни е процентът на имунизацията ", това сподели в „ Твоят ден “ по доктор Стоян Монев, доктор в Германия.

Според него има значение и това, че при нас има доста хора с съпътстващи болести, само че тези хора не трябва да умират и би трябвало да се имунизират, с цел да се спасят от съдбовен край.

"Все още не мога да кажа, че вълната отстъпва в Германия, по-малко са случаите, изчезнаха и по-възрастните хора, които са имунизирани. В интензивните отделения има задоволително свободни кревати. Сигуацията се успокоява от позиция на хората, които умират, само че болесттите не престават да са висок %, изключително при децата ", добави доктор Монев.

Той удостовери, че Омикрон протича по-леко и по-малко пациенти стигат до интензивно.

"В България към момента няма логаритъм при лекуването на Коронавирус, който да се съблюдава във всички лечебни заведения. В Германия има и се съблюдава, което не разрешава да се изписват непотребни медикаменти ", установи доктор Стоян Монев.

"Ваксината пази доста повече от всички медикаменти, не преставам да се чудя за какво хора, които не желаят да се защищават ", заключи лекарят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР