Различие, което придава многообразие, не води до разцепление, посочи председателят

...
Различие, което придава многообразие, не води до разцепление, посочи председателят
Коментари Харесай

Сидеров: Намеците за нестабилност са неверни

Различие, което придава разнообразие, не води до разединение, уточни ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в декларация от името на групата при откриването на третата пленарна сесия.

„ Започваме Председателството с едно невиждано досега ръководство - през целия Преход до през днешния ден патриотични обединения не са взели участие във властта “, уточни той.

„ Убеден съм, че Председателството ще приключи с убеждението, че в България патриотичните обединения са благонадежден сътрудник “, съобщи Волен Сидеров.

„ Обединени патриоти “ ще бъде гаранция линията на повишение на стандарта на живот, на изискванията за бизнеса и на обществения климат да продължи “, посочи ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “.

Според него България не е имала по-добра позиция по отношение на Западните Балкани. „ Нека да обръщаме по-малко внимание на поръчкови трудове в непознати и наши медии, които да ни зареждат с негатизивъм и мазохизъм “, прикани Волен Сидеров.

Той регистрира, че са направени разнообразни законодателни промени, които облекчиха работата на българския бизнес, а той вдигнал с 10% заплатите.

"През тази година задачата ни е да продължаваме да работим за положителното на хората. Ще бъде изработен един фонд, с който да бъдат обезпечавани стипендии на нашите младежи, които да учат на вън, само че да се връщат тук да работят “, изясни Сидеров.

"Ще се одобряват повече промени за облекчение на бизнеса за развиване на индустриални зони “, сподели той. „ Ще продължи линията за увеличение на стандарта на живот “, акцентира Сидеров.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР