Разлъката на една от най-одумваните светски двойки е факт! Том

...
Разлъката на една от най-одумваните светски двойки е факт! Том
Коментари Харесай

Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха мирно и тихо

Разлъката на една от най-одумваните всемирски двойки е реалност! Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха по бързата процедура след 13-годишен брак.

За разлика от други звезди, които дълго време не могат да се схванат в съда, моделът и футболистът- икона за противоречивите фениве, са подали дружно молбите си на 28 октомври, като още в същия ден съдията ги е подписал. Според формалната причина, бракът се разпаднал поради „ непоправими разлики “ и към този момент е бил толкоз разрушен, че нищо не можело да го поправи.

Том и Жизел са сключили брачно съглашение три дни по-рано, в което се включва и наставнически проект. Според законите на щата Флорида, където са подадени документите за бракоразвод, елементи към обстановката с децата няма да бъдат разкрити обществено, с цел да се защищити персоналното пространство на малчуганите. И двете страни няма да пледират за финансови облаги или издръжки.

„ Споразумението към този момент е направено. Работеха по точките през цялото това време. Нито един от тях няма да подава молба за настойничество “, споделя източник пред списание People. Отглеждането на децата обаче включва много пътешестване, защото Брейди сега играе в Тампа, а Жизел живее в Маями. Футболистът обаче има парцел във Флорида, което ще му разреши да бъде по-близо до фамилията си.

Миналия петък стана ясно, че двойката се разделя публично след месеци на спекулации, клюки и отменяне на догатките на почитатели и медии. Само преди два месеца Бюндхен показа, че няма да се разделя със брачна половинка си и двамата работят над брака, с цел да основат най-хубавата среда за децата си. Очевидно опитите са били несполучливи и пътищата на съпрузите се разделят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР