Разкрита е самоличността на извършителите, които преди дни насила отвлякоха

...
Разкрита е самоличността на извършителите, които преди дни насила отвлякоха
Коментари Харесай

Светкавична реакция: Разкриха кой отвлече младата жена в село Алтимир, вече е в зад решетките

Разкрита е самоличността на причинителите, които преди дни принудително отвлякоха млада жена във врачанското село Алтимир. Единият от тях към този момент е зад решетките  с повдигнати обвинявания, оповестяват от съда в регионалния град. 
Днес Окръжен съд – Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ по отношение на обвинения Д.В. На 26 октомври към 20.40 часа той, в съучастничество с още четирима мъже, отвлекли 31-годишната В.А. от Селановци. 
Младата жена е била дружно със сестра си в къща в село Алтимир. Изневиделица там нахлули петимата мъже, които я отвели на мощ, след което я напъхали в лек автомобил „ Ауди А3 “.  



Д.В. е направил действието при изискванията на рисков рецидив, като същият е осъждан два пъти на „ отнемане от независимост “ за умишлени закононарушения от общ темперамент и осъществяването на двете санкции не е отсрочено. Освен това същият е осъждан неведнъж отвън присъдите, квалифициращи действието му като рисков рецидив. 
Към момента другите четирима съизвършители към момента не са привлечени, като обвинени. 
При постановяването на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ съдът одобри, че е налице обосновано съмнение за съпричастността на обвинения към закононарушението, в което е упрекнат, както и че съществуват и двете различни рискове - той да се укрие и да извърши закононарушение.
Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в законоустановения период пред Апелативен съд – София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР