разкри защо не е поздравила Джино за победата му в

...
разкри защо не е поздравила Джино за победата му в
Коментари Харесай

Светлана Василева разкри защо скочи срещу Джино


разкри за какво не е поздравила Джино за успеха му в „ Биг Брадър мост уонтед “. Плеймейтката съобщи, че бързала да се прибере у дома поради гаджето й Християн Гущеров.

Още щом си получила телефона назад, тя му се обадила и той й заръчал да се прибира в палата в Бояна час по- скоро. Светлана тръгнала на мига да извършва поръчението на Гущеров. А когато се прибрала, се оказало, че той й бил подготвил празненство за посрещане. Милионерският наследник бил поканил всичките й близки другари, с цел да я поздравят по случай излизането от шоуто. Светлана сподели фотография на букета и тортата във формата на сърце, с която той я изненадал.

На финала на „ Биг Брадър “, Светлана Василева най- изненадващо съобщи, че желае Фънки да завоюва шоуто. Думите й се оказала удар под кръста за спечелилия Джино Бианкалана. Той не скри разочарованието си от постъпката на русокоската и призна, че не знае за какво тя го е предала по този метод. Двамата бяха другари по време на целия формат, само че дни преди финала, връзките им радикално се трансформираха.

Светлана пък съобщи, че си имала персонален претекст, с цел да постъпи по този начин. Освен това, не й харесало по какъв начин Джино се държи в шоуто.

Светлана се разочарова и от близката си другарка в къщата – Зорница Линдарева. Според плеймейтката, Зори употребила персоналната си покруса с двата спонтанни аборта, с цел да се добере до финала в шоуто.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР