разкри, че ще бъде изкушен да се завърне на ринга

...
разкри, че ще бъде изкушен да се завърне на ринга
Коментари Харесай

Велико: Флойд Мейуедър се завръща на ринга, за да се боксира с ютубър

разкри, че ще бъде изкушен да се завърне на кръга против Мъни Кикс – ютубър, който се занимава с . Боксовата легенда се отдръпна с впечатляващ баланс от 50 победи и нито една загуба на професионалния кръг през 2017, само че на 44-годишна възраст се чака да организира показателен дуел в Дубай.
„ Говорих със съветниците ми по отношение на Мъни Кикс. Не знаем, в действителност. Той е от Дубай. Ще бъде ужасно. Ще има доста специфична аудитория, неособено огромен брой хора. Така че, в случай че получиш шанса да отидеш там, би трябвало да знаеш, че си доста специфичен. Мъни Кикс прави огромни неща и ми харесва това, което виждам “, показа Мейуедър от хотел „ Бурж Ал Араб Джумейра “.
Мъни Кикс е основана в Дубай звезда в обществените мрежи, който има две победи в аматьорския бокс. Истинското му име е Рашед Белхаса. Той има над 2 млн. почитатели в Ютуб и Инстаграм. Белхаса е едвам на 19 години, с цели 25 по-млад от Мейуедър. Мъни Кикс завоюва боксовия си дебют на кръга предишното лято, надигравайки онлайн инфлуенсър.
Мейуедър, по-рано тази година, изигра осем рунда при демонстративни правила с Ютубър-боксьора Логан Пол. Американецът завоюва международни трофеи в пет дивизии по време на изключителната си кариера, която включва триумфи над Мани Пакиао, Оскар Де Ла Оя, Саул „ Канело “ Алварес и Рики Хатън.
През 2022 година ни чакат още доста вълнуващи боксови борби. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР