разкри, че е претърпяла срив в резултат на , довело

...
разкри, че е претърпяла срив в резултат на , довело
Коментари Харесай

Лейди Гага имала „психотична пауза” след изнасилване, при което забременяла

разкри, че е претърпяла срив вследствие на, довело до бременност.
Звездата била на 19, когато е изнасилена от музикален продуцент, който заплашил, че ще изгори музиката й, в случай че не съблече облеклата си, съобщи Би Би Си.
Тя споделя, че хипотетичният ѝ изнасилвач тогава " ме заряза бременна... тъй като повръщах и се разболях ".
Години по-късно тя имала цялостен психотичен срив и била в „ ултра положение на параноя “ вследствие на контузията.
Гага, чието същинско име е Стефани Германота, говореше в първия епизод на новия сериал на Apple TV + на Опра Уинфри и принц Хари „ The Me You Can`t See “, който се бори със стигмата към психологичното здраве.
Тя избухна в сълзи, до момента в който описваше похищението против нея, което се случило в ранните й дни в музикалната промишленост.
„ Бях на 19 години и работех в бизнеса, а продуцент ми сподели:„ Съблечи си облеклата “, спомня си тя. „ Казах не и си потеглих, а те ми споделиха, че ще изгорят цялата ми музика. И не стопираха.
" Те не стопираха да ме питат, а аз просто замръзнах и аз... даже не помня. "
Сега на 35, певицата съобщи, че в никакъв случай няма да назове името на нападателя си.
„ Разбирам това придвижване #MeToo, разбирам, че някои хора се усещат в действителност удобно с това, а аз не “, продължи тя. " Никога не желая да се изправям още веднъж пред този човек. "
Гага за първи път разисква изнасилването си през 2014 година и го разисква в песни като Swine и ‘Til It Happens To You, които озвучават The Hunting Ground, документален филм за полово принуждение в кампусите на американските колежи; и е номиниран за Оскар през 2016 година.
Тя сподели, че нейният срив е пристигнал години по-късно - и към момента продължавал, когато приема Оскара си за A Star is Born през 2019 година
Това запжочнало, когато е призната в болница поради остра болежка и изтръпване, и е сюрпризирана от изпращането си при психиатър.
„ Не [можех] да усетя личното си тяло “, спомня си тя. „ Първо почувствах цялостна болежка, по-късно се почувствах вцепенена и по-късно бях болна, седмици по-късно.
" Разбрах, че това беше същата болежка, която изпитвах, когато индивидът, който ме изнасили, ме изостави бременна, в къщата на родителите ми, тъй като повръщах и съм болна. Тъй като бях измъчвана и бях заключена в студио от месеци. "
Звездата добави, че контузията я е трансформирала като човек и в никакъв случай няма да я напусне.
 Грами: Ето кои са огромните спечелили, расизмът се оказа мотор за премиите " Грами ": Ето кои са огромните спечелили, расизмът се оказа мотор за премиите
Американката H.E.R завоюва " Грами " за ария на годината с шлагер, въодушевил през лятото митингите против расизма, предизвикани от гибелта н...
„ Имах цялостна психотична пауза и в продължение на няколко години не бях същото момиче. Начинът, по който се усещам, когато чувствам болежка, е както се усещах след изнасилването.
" Направих толкоз доста ЯМР и сканирания, само че не намират нищо. Но тялото ви помни. "
Отнело й две години и половина, с цел да се възвърне, сподели тя, само че „ един път задвижвам ли се ” е задоволително, с цел да се върне още веднъж в възприятие на физическа и прочувствена болежка.
Тя обаче приключи с обнадеждаваща записка, като сподели, че след години старания " е научила всички способи да се измъкна от нея. Всичко стартира постепенно да се трансформира. "
Гага е едно от редицата известни лица, които ще вземат участие в The Me You Can`t See, в това число Глен Клоуз, международната големина в бокса Вирджиния Фукс и готвачът на звезди Рашад Армстед.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР