Разкрасяване, разкрасяване, но всяко нещо с мярката си. Иначе е

...
Разкрасяване, разкрасяване, но всяко нещо с мярката си. Иначе е
Коментари Харесай

ОЛЕЛЕ, ТОВА Е МЪЖ!! Потресаваща СНИМКА на Мария без "разкрасяване" разтърси мрежата!

Разкрасяване, разкрасяване, само че всяко нещо с мярката си. Иначе е просто и факт - постоянно се получава противоположният резултат. А се сещате кой е той на думата " разкрасяване "...

Снимка на Мария от през вчерашния ден безусловно вцепени потребителите в нета и раздруса мрежата. Неин неприкрит почитател се изфука с общо селфи с любимката си, само че по този начин и не се досети какво ще й докара. А точно мнения, след които сме сигурни, че Мара ще се " ремонтира " с най-малко 10 филтъра, преди да си покаже някъде муцуната.

Сами виждате, че това на фотографията не наподобява на Мара Отварачката и на йота. Да, знаем, че от години всички я корят за джуките и прочие, само че даже и с тях, тя приличаше на жена. Тук обаче ситуацията е някак... необичайно, а болшинството хора я съпоставиха с травестит, че даже и с естествен мъж.

" Гледайте я, бе! Че не е ли мъжка физиономия това?! Тая Мара от изкелифещване се направи на плашило и то сама си го реализира. Не са боцкания с ботокси и филъри, не са лифтинги, не са скули, не е знамение... И какво?! Какво остана от нежното й лице, с което се е родила?! Помним я като дребна даже, хубаво дете беше. Но, каквото самичък си направиш... ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Мара Отварачката филъри филтри ботокс снимка фен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР