Разисквани бяха и теми като осигуряването на благоденствието на българския

...
Разисквани бяха и теми като осигуряването на благоденствието на българския
Коментари Харесай

„БСП за България в Бургас: Общественият интерес е нужно да стои над частния

Разисквани бяха и тематики като обезпечаването на благоденствието на българския народ и слагане на публичния интерес над частните ползи

Поредица от срещи с жители организира през днешния ден лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 2- ри МИР инж. Петър Кънев. Той беседва с поданици на комплексите „ Братя Миладинови “ и „ Лазур “, а по-късно посети пенсионерския клуб в  „ Меден рудник “.

В срещите се включиха претендентите за народни представители Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Стоян Стоянов, Георги Георгиев, Паруш Парушев и общинският водач на социалистите в Бургас Живко Господинов. Те се показаха в резюме пред присъстващите и разискаха с тях най-важните акценти от предизборната платформа на Коалицията.

Реформа в образованието е измежду най-важните цели, залегнали в нея.Тя е обвързвана с правенето на нови образователни стратегии и въвеждането на един учебник по предмет, с смяна в нормативите за прехрана на възпитаници и студенти, смяна в нормативите за държавно финансирани научни планове, увеличение на учителските заплати, увеличение на средствата за прехрана на междинните и висши учебни заведения.

Разисквани бяха и тематики като обезпечаването на благоденствието на българския народ и слагане на публичния интерес над частните ползи, опциите за реализиране на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, публично и персонално развиване, отбраната на конституционния ред, отстояването на правилата на прогресивно разрастваща се правова страна в кротичък свят без войни.

В платформата на социалистите са залегнали още акценти като нуждата от поредна политика за растеж на приходите и покупателната дарба на жителите, развиване на енергетиката, дълготраен държавен ангажимент за създаване на нови индустриални мощности и понижаване на енергийната беднотия.

Разисквани бяха и проблеми от районен темперамент като средствата за битка с вандалски прояви и бяха направени оферти за слагане на видеокамери за наблюдаване на основни места.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР