Разходките на ангелите на Victoria`s Secret по модния подиум остават

...
Разходките на ангелите на Victoria`s Secret по модния подиум остават
Коментари Харесай

Нисък рейтинг сложи край на шоуто на Victoria`s Secret

Разходките на ангелите на Victoria`s Secret по стилния подиум остават в историята. Това стана ясно, откакто манекенката Шанина Шайк разгласи, че известното годишно шоу на компанията няма да бъде извършено през 2019-та.

"Все още привиквам с тази мисъл, тъй като всяка година по това време нормално упражнявам като Ангел ", намигна хубавицата пред австралийското издание на The Daily Telegraph.

Слухове, че Victoria`s Secret изпитва усложнения с логистиката към огромното си годишно ревю се появиха още през месец май. Тогава компанията съобщи, че търси различни на малкия екран медии, с цел да излъчва свои събития. Последната година в самобитен техен хазаин се трансформира канала ABC, който регистрира рекордно невисок рейтинг.

Иначе казано, шоуто бе изгледано от едвам 3,3 милиона души. Цифрата е фрапантно по-малка от рейтинга на ревюто от 2017 година - 5 милиона фенове, като и тогава това бе признат като „ рекордно невисок интерес “ от страна на публиката.

"Модата е бизнес на смяна. Трябва да еволюираме и да се променяме, с цел да растем. В тази връзка, взехме решение да преосмислим обичайното си шоу на Victoria`s Secret. От 2019 година натам ще се фокусираме върху основаването на динамично наличие и различен вид събитие, което ще доближава до нашите консуматори на платформи по метод, по който ще надскочим границите на световната цифрова ера ", се споделя в писмо, изпратено от изпълнителния шеф на L Brands (собственик на Victoria`s Secret) до екипа на компанията.

Мнозина фешън специалисти оттатък Океана пък виждат възхода на ерата #MeToo, като причина за срутва на стилния бранд. Според уеб страницата Fastcompany продажбите на Victoria`s Secret спадат от ден на ден, като старт на това са дали точно първите обвинявания в полово принуждение против огромните играчи в шоубизнеса през 2017 година

Оттогава се следи и фрапантният спад на рейтинга на телевизионното лъчение на огромното ревю, като преди заветната година шоуто е събирало над 6,6 милиона души пред екрана. Нещо повече, компанията беше намесена и в скандал, обвързван с трафик на хора.

Причина за това стана връзката на Victoria`s Secret с Джефри Ъпстейн, който е плащал на фешън организация за това да му набира малолетни девойки за сексавантюри. Проблемът се корени точно в връзките на организацията с стилния бранд, който продължава да наема манекенки от нея.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР