Разградската полиция и прокуратура задържаха 25-годишен мъж от Цар Калоян,

...
Разградската полиция и прокуратура задържаха 25-годишен мъж от Цар Калоян,
Коментари Харесай

Прокуратурата: Мъжът, който изнасили и подпали 17-годишната си братовчедка, е психопат

Разградската полиция и прокуратура задържаха 25-годишен мъж от Цар Калоян, изнасилил и опитал да убие 17-годишната си братовчедка. Престъплението е осъществено през вчерашния ден, по извънредно нечовечен метод. 

Окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров дефинира причинителят на действието като умопобъркан. Извършителят е изнасилил жертвата си и по-късно брутално я е пребил, а след това залял с бензин и запалил.
Задържаха рецидивиста, който подпали момиче след опит за обезчестяване
Задържаха рецидивист, който запалил момиче след опит за обезчестяване в град Цар Калоян, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разгра...

„ Той не е показал никакво състрадание, след тези брутални актове по повод личността на жертвата, оставил я е на процедура да почине - измъчвана от пламъците ”, сподели Тодоров и посочи, че сега се открива какво е било запалителното вещество, само че най-вероятно става дума за бензин.

Момичето е настанено в болница в Русе, с 30% изгаряния по тялото, на командно дишане и в тежко положение с заплаха за живота. Извършителят, който е с престъпно минало и излежал към този момент присъда за изнасилването на майката на сегашната си жертва, се укрил, само че след огромна акция на полицията е открит наоколо до разградското село Стражец и е задържан. Наложено му е прокурорско задържане за период от 72 часа, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР