Разград. По инициатива на заместник-кмета на Община Разград Добрин Добрев

...
Разград. По инициатива на заместник-кмета на Община Разград Добрин Добрев
Коментари Харесай

Дежурни екипи в косят зелените площи в жк „Орел” и жк „Абритус” в община Разград

Разград. По самодейност на заместник-кмета на Община Разград Добрин Добрев и във връзка със сигнали от жители за нужда от окосяване на зелени площи в някои жилищни квартали през актуалните почивни дни дежурни екипи от Оперативна програма „ Паркстрой ” работят в жк „ Орел ” и жк „ Абритус ”. Това оповестиха от Община Разград .

В жк „ Орел ” в косенето са включени четирима служащи с косачки и един с бобкат. Косенето стартира през вчерашния ден, като предпочитано се косят детските площадки и регионите към тях, както и други интензивни региони, посещавани по-често от жители. Към обедните часове през днешния ден бяха окосени към 24 дка, което е към 1/3 от зелените площи в жк „ Орел ”.

В жк „ Абритус ” работят трима индивида с косачки, и там приоритет са детските площадки и други оживени сектори.

Утре ще е почивен ден за работили в събота и неделя, те ще продължат косенето във вторник дружно с останалите си сътрудници, общо все още с косене са ангажирани 11 индивида. През идната седмица ще продължи косенето в жк „ Орел ” и жк „ Абритус ”, както и в Градския парк, ще се коси и в региона на блоковете „ Морави ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР