Разговорите не са в ледена епоха, няма обаче и слънчеви

...
Разговорите не са в ледена епоха, няма обаче и слънчеви
Коментари Харесай

Мария Габриел с призив към ПП-ДБ: Разговори може да има, но трябва да отстъпите

„ Разговорите не са в ледена ера, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има, единствено в случай че бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието. За да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас ще замрази и страната, приканва, ПП-ДБ за преосмисляне на всичко това, което изброих. Разочарованието в обществото е голямо, недоверието в сътрудниците ни също. Страхът в администрацията е поразителен.  Ако същинската цел е да стабилизираме страната, то всеки би трябвало да направи крачка обратно и да предложим решение, работещо за непоклатимост ”, това съобщи Мария Габриел на конференция в Народното събрание.
Прочетете още
Тя съобщи още, че сега мандатоносителят е на ход да търси поддръжка. Томислав Дончев също насочи апел към Политическа партия:

„ Колеги,  сменете метода, няма по какъв начин да стане, вземете образец от нас, ние направихме всички вероятни и невъзможни взаимни отстъпки, не може с 15% от народните представители да получите цялата власт, не е европейско, не е демократично. Предложете различен формат, говорете с другите партии ”, сподели още той
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР