Разговорите между Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ-СДС са

...
Разговорите между Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ-СДС са
Коментари Харесай

Разговорите за правителство се размразиха: Множество срещи между ГЕРБ и ПП-ДБ

Разговорите сред „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ГЕРБ-СДС са обновени, разгласи и номинираният за министър председател Николай Денков.

„ Има топене на договарянията. Очаквам да се видя с Мария Габриел, би трябвало да продължим диалозите. Първо ще се забележим с нея, с цел да уточним значимите ограничения, с цел да продължим напред, по-късно ще има и публични среща “, изясни той.

Не съм имал и нямам парцел в Испания, сподели ръководителят на ГЕРБ

От думите на Денков стана ясно, че Политическа партия може да се откаже от партийните лица, като да се повдигнат повече специалисти.

„ Освен че не би трябвало да има партийни лица, би трябвало да има и хора, които да си свършат работата. Не е толкоз елементарно да се откри министър на финансите, който да свърши работа при тази тежка обстановка “, уточни препоръчаният за министър-председател.

В Народното събрание текат договаряния в друг формат. В председателския кабинет влизат и излизат Бойко Борисов, Мария Габриел, Николай Денков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и други политици от двете водещи обединения.

Президентът щеше да ни набие, има капания против ПП-ДБ от кохортата на Радев, уточни ръководителят на ДСБ

Движение за права и свободи е за кабинет, само че не и с „ Продължаваме промяната “.

„ Ситуацията е доста сериозна. Тотален разпад на страната. Да има държавно управление е наложително. От кого - от „ рамбовци “, които почерпени взимат решения за разпра с опозицията. Не мисля, че такива хора би трябвало да бъдат овластявани. Това е пълзящ фашизъм “, разяснява ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

От Българска социалистическа партия обясниха, че не са получавали покана за диалог.

„ Мандата е в Денков. Те си приказват за ледена ера, стопляне. Да забележим през днешния ден какво ще решат “, добави Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР