Разговорът в НС трябва да е зрял, а там в

...
Разговорът в НС трябва да е зрял, а там в
Коментари Харесай

Даниел Митов: Парламентът и неговите формати за ПП са задкулисие

Разговорът в Народно събрание би трябвало да е зрял, а там сега виждаме една детска градина. Това сподели за Нова телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.

Според него в четвъртък „ Продължаваме Промяната ” са изпаднали в изолираност.

„ Никой не отиде на техния диалог. Завъртяхме се да забележим дали има някой там и си тръгнахме. Ако се води някакъв спор в Народно събрание, то това би трябвало да се случи в пленарна зала. Камерите са там, публицистите са в коридорите ”, разясни Митов.

„ Даваме си сметка за проблемите в страната, знаем, че Народното събрание би трябвало да проработи. Направихме компромис с отдръпването на нашия претендент, тръгнахме да търси формули. Тези формули се търсят с диалози. Председателският съвет е един от методите, по който може да стартира този диалог. Политическа партия го назовават задкулисие по някаква причина. Парламентът и неговите формати за тях са задкулисие ”, сподели още Митов.

„ Днес ще стартираме още веднъж оня диалог, който приключихме нощес. Ще стартираме да търсим благоприятни условия и правила към които да изберем ръководител. Вчера този диалог потегли. Радвам се, че в последна сметка температурата на говореното спадна ”, изясни Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР