Разговор за спортната комисия между Кирил Петков и Мустафа Карадайъ

...
Разговор за спортната комисия между Кирил Петков и Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

ПП щели да говорят с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов и били пред камери

Разговор за спортната комисия сред Кирил Петков и Мустафа Карадайъ е имало като водачът на Движение за права и свободи е декларирал, че е поел ангажимент към „ някой от президентството ”, съобщи пред „ Дарик ” съпредседателят на Политическа партия.

Радостин Василев бил споделил, че в извършения му частен диалог уговорките били към президентството, не към президента.

„ Някой се бил обаждал на Движение за права и свободи да не бъде той. Хем комисията ни е дадена, хем телефони звънят. После се споделя не може да бъде този човек. Карадайъ повтори три пъти, че е поел ангажимент ”.

Петков съобщи, че щяло за спортната комисия да бъде назначен длъжностен ръководител. Даде да се разбере, че няма да правят отстъпка от номинацията на Радостин Василев. За земеделието обаче беше много по податлив като съобщи, че Политическа партия щели да се съберат във вторник, с цел да решат - или и там щяло да има длъжностен ръководител.

„ Ситуацията е много флуидна ”, установи Петков и заяви, че започвали обществени диалози за политики.

Той сложи изискване - „ Продължаваме промяната “ би преговаряла с ГЕРБ, в случай че диалозите се водят от Бойко Борисов и са транспарантни и пред всички камери.

„ Ние няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ без значение какво се случва, само че бихме дали визия за кои неща могат да разчитат на нас “, посочи той.

„ Знаете ли какъв разкош би било, когато аз бях министър председател, в случай че знаех всички политики, по които ГЕРБ би ме подкрепила. Тогава щяхме да знаем какви са нещата, които можем да свършим първоначално. Ние сме подготвени да им дадем тази изясненост “, уточни Петков.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР